SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Bin 999 Katılımlı Çekiliş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesinde market işletmeciliği de yapan şirketin, her 75 YTL'lik alışveriş için bir katılım hakkı tanıdığı ve toplam 13 bin 999 kişinin katıldığı piyangoda 4 otomobil sahiplerini bulurken, Malatyaspor Kulübü de toplam 116 hediyeden, 1 adet saç kurutma makinesi ile 1 adet buharlı ütü kazandı.

Esenlik Şirketi'nin 16. Yılı dolayısıyla düzenlenen piyangonun, Belediye Konferans Salonu'nda, noter huzurunda çekildiği, belediye başkanı Cemal Akın'ın da çekilişte hazır bulunduğu belirtilirken; Honda 1.4 Sport marka 4 otomobilin Osman Yetiş, Ahmet Apak, Aslan Ataş ve Mücahit Kuşçu adlı talihlilere çıktığı bildirildi. Otomobil çekilişinin yedek talihlileri ise Murat Erdurak, İlhami Özer, Ali Piro ve Zeki Özdemir.

Şirket genel müdürü Osman Furkan, 13 bin 999 katılımcının son 3 ayda marketlerden alışveriş yapanlar olduğunu, bu rakamın bir rekor oluşturduğunu, marketlerinin şu andaki toplam cirosunun 80 milyon YTL'ye ulaştığını bildirdi.

Şirket yetkilileri, toplam 116 hediyeyi kazanan asıl talihlilerin 11 Ekim, yedek talihlilerin ise 28 Ekim gününe kadar Saray Mahallesi'ndeki genel müdürlüğe başvurmaları gerektiğini bildirdiler.

Kazanan asıl ve yedek talihlilerin, 26 Eylül Salı günkü Görüş Gazetesi'nde tam liste olarak ilan edileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız