SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Derece İle Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep'te düzenlenen Ulusal Minikler Yüzme Şampiyonası'nda Malatyalı sporcuların 13 derece yaptıkları bildirildi.

Yüzme Federasyonu Malatya İl Temsilcisi İlhami Karataş, Ulusal Minikler Yüzme Şampiyonası'nın İstanbul, Kocaeli, İzmir, Ankara ve Gaziantep bölgelerinde düzenlendiğini ve Malatyalı sporcuların Gaziantep'teki müsabakalara katıldıklarını belirtti.

Gaziantep’teki şampiyonaya 28 kulüpten 267 sporcunun katıldığını ve Malatya'dan 30 sporcunun iştirak ettiğini belirten İlhami Karataş, Malatya'da Antrenörler İsmail Kemal Acar, Mustafa Salkım ve Mehmet Savaş'ın götürdüğü sporculardan ilk 3'e girenlerin isimlerini şöyle bildirdi:

“Malatya Gençlik ve Spor yüzme takımından İlteriş Aydın 100 metre serbestte 2., 200 metre ve 400 metre serbestte 3., Miraç Kırmızıtoprak 200 metre kurbağalamada 3., Sarkis Boyacı 100 metre kurbağalamada 1., Nisa Top 200 metre serbestte 2. oldu. Malatya Su Sporları yüzme takımından Bilgehan Aydın 100 metre kelebek ve 400 metre karışıkta 1., Ilgın Çebi 100 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü 2. oldu. 4x50 kelebek ve 4x50 kurbağalamada Malatya Su Sporları yüzme takımı 2. oldu. Malatya Balık Adamlar Yüzme takımından Duygu Kafkasyalı 200 metre serbestte 2.’liği elde etti. Malatya Türkiyem Yüzme takımından Furkan Aknar ise 200 metre serbestte 2. oldu.”

Malatya'dan giden ve 13 derece yapan sporcuların önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde ödüllendirilecekleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız