SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13. Günah

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:13:23
13. Günah
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 21 Ağustos 2015

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 93 Dak.

Yönetmen : Daniel Stamm

Oyuncular : Mark Webber ,  Devon Graye ,  Ron Perlman ,  Tom Bower ,  Rutina Wesley

Senaryo : Daniel Stamm ,  David Birke ,  Eakasit Thairatana

Yapımcı : Jason Blum ,  Bailey Conway

Film Özeti

Genç ve cesur, ancak maddi sıkıntılar yaşayan bir satıcı olan Elliot Brindle (Mark Webber) bir gün arabasında giderken tuhaf bir telefon alır. Kendisini gizli kamerayla izleyen bir televizyon programında olduğu ve bildirilen 13 görevi tamamlayabilirse 6.2 milyon $'lık ödüle hemen sahip olacağı söylenir. Bunun bir şaka olmadığını anlayan ve sevgilisiyle evlenmek üzere olduğu acil paraya ihtiyaç duyan Elliot şartları kabul ederek aksiyon dolu bir maceraya atılır. Adımları tamamladıkça hesabına yatan para miktarı yükselmektedir, ancak bütün aşamaları tamamlamadığı müddetçe tek kuruşa sahip olamayacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız