SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"13 İlçemizde Aslanlar Gibi Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2019-01-28 03:06:46
A- A+ PAYLAŞ

MHP  Malatya İl Başkanı Bülent Avşar , 13 ilçenin başkanları ile bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi istişarelerde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren istişare toplantısında, MHP Malatya İl Başkanı  Avşar, 13 ilçede de başarılı sonuç alacaklarını dair MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'ye söz verdiğini dile getirerek, “Sayın başkanlarım, genel seçimlerde gösterdiğimiz performans ve akabinde Türkiye genellemesinde  oy oranı artışında Türkiye’de iller arasında ,MHP Malatya İl teşkilatı birinci sıradaydı.19 yıl sonra milletvekili çıkartarak teşkilatımız ile birlik ve beraberliğin örneklerini sergiledik. Önümüzde bir beka sorunu var. Ve 31 Mart’a kadar tüm teşkilatımız ile birlikte yine gece gündüz demeden 13 ilçede de başarılı çalışmalara imza atarak, Türkiye’de adımızdan söz ettireceğiz inşallah. Tüm ilçe başkanlarıma güvenim sonsuzdur. Aramıza nifak tohumları serpmek isteyenler olacaktır. İzin vermeyin. Cumhur İttifakı’na bilge liderimizin emri ile Malatya’da sonuna kadar uyacağız. Uymayanları uyaracağız. “dedi.

Başkan Avşar,İlçe Başkanları istişare toplantısında konuşmasına şöyle devam etti;

“MHP Genel Başkanımız Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli bey’in dediği gibi, gevşeklik göstermeyin. MHP olarak Cumhur İttifakı gereği neyse onu yaptık. Birkaç belediye alalım diye ilkelerimizi çiğnemedik. Belediye derken bekayı görmezden gelmeyin, düşman sevindirmeyin, zilleti güldürmeyin. Ya beka ya bela seçiminde sonuna kadar beka diyeceğimizi sakın aklınızdan çıkarmayın, gevşeklik göstermeyin.

Başaramazsak gök girsin kızıl çıksın, çalışacağız, ant olsun başaracağız. Teneke gürültüsü çıkaranları mahcup edeceğiz. Zaman milliyetçi ülkücü hareketindir. Zemin ise tüm Türkiye'dir. Hiç kimse davanın önünde üstünde davadan daha önemli değildir. Kibirlenmek, böbürlenmek, insana tepeden bakmak, dava arkadaşının düşmesini  beklemek utanmazlıktır. Millet ne diyorsa ona kulak vereceğiz. Zillete ise haddini bildireceğiz. Boş tribünlere oynamayacağız. Hırslarımıza yenilmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

13 İlçe Başkanı ile uyum içinde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Avşar, seçim çalışmalarına start verdiklerini belirterek, tüm ilçelerde seçim çalışmalarına katılacağını belirtti.

Cumhur İttifakı gereği, MHP Büyükşehir ile Malatya'nın 11 ilçesinde AKP'nin adaylarını desteklerken, Kuluncak ve Hekimhan ilçelerinde AKP MHP'nin adaylarını destekleyecek.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • RAMBO (5 yıl önce)
    Başkanım Malatya dan MHP bir vekil çıkardı ama malesef bakıyorum ki AKP vekillerinin dediği oluyor, Neden MHP Vekiline danışmadan bu işler yapılmıyor hani Cumhur ittifakı ile kurulmuştu bu Hükümet. atamalar ihaleler halen AKP vekilleri tarafından yapılıyor görüken köy varken nasıl şimdi oy vereceğiz belediye başkanlarına takdir ülkücülerin
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    AKP seçimi garanti görseydi sizin asemeniz duyulmazdı.MHP diye bir parti kalmazdı..Ama durum çok vahim MHP olsa da birçok yerde kaybedecekler zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    MHP bu siyaaetle bir yere gelemez bir vekilimiz var oda MHP malaya da kazanamaz diyip memleketimizde bir aday bile gosteremedik bu nasil anlayis boyle Malatya da MHP nin varoldugunu nerden bilecegiz bizler AKP icin calisalim diyorsunuz hicte kolay degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuluncaklı cüce (5 yıl önce)
    Kuluncaktaki aday değişmezse kesinlikle ChP kazanacak görün bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Başkanım ülkücüler liderin sadekatinde ilerliyor fakat akp belediyelerinde en ufak bir talebimiz bile görmezden geliniyor bu da bizi üzüyor Bizim belediyelerden talebimiz torpil değil sadece adalet ve eşitlik lütfen bu konuları dile getirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Söz hakkımız isteme hakkımız yok çok doğru açıklama yapmışsınız sayın mehmet bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım Cumhur ittifakı kapsamında Kuluncak MHP ye verildi. Fakat Kuluncak ta belirlediğiniz aday ne Akparti ile ne de MHP ile alakası olmayan birisi bu adayı belirleyerek Kuluncak'ı CHP ye hediye etmiş oldunuz. CHP seçimi kazandığında bunun hesabı kimden sorulacak merek ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Akp nin arka bahçesinde çalışmalar son hız devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla