SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Kilometrelik Yola Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:24
13 Kilometrelik Yola Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nce planlanan çalışmalar doğrultusunda Yeşilyurt İlçesine bağlı Kadiruşağı Mahallesindeki 13 kilometrelik grup yolu sathi kaplama asfaltla kaplandı.

6 metre genişliğindeki yolda şarampol ve heyelan temizliği yapan Büyükşehir Belediyesi yolun büyük bir bölümünde kısmi asfalt kaplama çalışmaları yaparak yolu asfalta hazır hale getirdiler.

Ramazan Ayında çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi 13 kilometrelik asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolu ulaşıma açtı. Yeşilyurt ilçesinin güneyde en önemli ulaşım aksı olan yol yeni görünümüyle görenlerinde beğenisini kazandı.

Bölge sakinleri grup yolunun eski halinin çok kötü olduğunu belirterek, “Malatya Büyükşehir Belediyemiz sıcak Ramazan günlerinde bile çalıştı ve yolumuzu Bayram öncesi bitirdi. Eskiden yolumuz toz toprak içindeydi. Araçlarımız bu yolda çok zarar gördü, şimdi bu sorunlar ortadan kalktı. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız