SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Madalya ile Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:25
13 Madalya ile Döndüler
A- A+ PAYLAŞ
 
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonası'na katılan Esenlik Malatya Belediyespor, 13 madalya ile döndü. 
 
Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldırım, kulüp olarak bütün branşlarda başarı elde ettiklerini belirtti. Yıldırım, Esenlik Malatya Belediyespor kulübü olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydederek, "Hasan Basri Karakuş hocamız nezaretinde wushu sporunda büyük bir çıkış yakaladık. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın bizler vermiş olduğu direktifler doğrultusunda insana yatırım yapıyoruz. Çocuk ve gençlerimize sağlıklı ortamlarda spor yaptırıyoruz. Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirme düsturuyla sürdürdüğümüz çalışmaların meyvesini de en iyi şekilde alıyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonası’ndan başarılı bir şekilde döndüklerini aktaran Yıldırım, "31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yapılan 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonası'nda 1 sporcumuz birinci, 5 sporcumuz ikinci, 7 sporcumuz da üçüncü oldu. Toplam 13 madalya ile takımımız döndü" dedi.
Yıldırım, sağlıklı, ahlaklı ve saygılı bir neslin yetişmesi için yönetici ve idarecilere büyük görevler düştüğünün altını çizerek şunları söyledi:
 
"Bir ülkede sağlığın, ahlakın ve saygının üst seviyelere çıkması için o ülkenin yöneticilerinin ve idarecilerinin amatör sporlara destek vermesi gerekir. Bu bağlamda Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Esenlik Malatya Belediyespor Kulüp Başkanımız Orhan Barman ile yöneticiler ve belediye başkan yardımcılarımızın destekleriyle bu çıkışı yakalayarak örnek teşkil ettik."
 
Esenlik Malatya Belediyespor Wushu Antrenörü Hasan Basri Karakuş da, "Aslında aldığımız başarı bizim için yetersiz. Ama Türkiye’nin dört bir yanından gerçekten kaliteli sporcular gelmişti. Bu kadar yoğun katılım içerisinde aldığımız madalya sayısı küçümsenecek kadar değil. İnşallah bundan sonraki hazırlıklarımız Türkiye şampiyonalarına olduğu için bizim için hazırlık maçları oldu. Bundan sonraki süreçte çıtayı daha da yükselteceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız