SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Şehit İçin

A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da 13 askerin şehit düşmesi nedeniyle Malatyalı esnaflar işyerlerine bayrak astılar. 
 
Malatya merkez Yeni Camii yanında faaliyet gösteren esnaflar, işyerlerine 13 şehit askerden dolayı Türk bayrakları asarak, terör örgütü PKK'ya karşı tepkilerini gösterdiler. Esnaflar, vatandaşlar işyerlerine bayrak asarak, görevlerine yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getirdiler.
 
ÜLKÜCÜLERİN PROTESTOSU..

Diyarbakır'da 13 askerin şehit düşmesi nedeniyle Malatya'da yürüyüş yapan ülkücüler, şehirde PKK sempatizanlarının yürüyüş ve faaliyet yapması halinde, şiddetli tepki göstereceklerini açıkladılar. 
 
Malatya'da Cuma namazı sonrasında Yeni Camii'den çıkan bir grup Ülkü Ocakları mensupları Ocak Başkanı Muhammed Arkan ile birlikte yürüyüş yaptı. PKK aleyhinde sık sık sloganların atıldığı yürüyüş, Kışla Caddesindeki Ülkü Ocakları binası önünde sona erdi. Ülkücü grup, "Apo'nun piçleri yıldıramaz bizleri", "Şehidim hakkını helal et bize", "Kanımız aksa da zafer İslamın", "Kahrolsun PKK", "Dişe diş, kana kan, intikam, intikam" sloganları attılar. 
 
Basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Arıkan, "Uyarıyoruz, sistemin, kişilerin ve hükümetin oyuncağı olanlar, daldığınız gaflet uykusundan uyanmanız için yapılan bu açıklama son ihtardır. Uyarıyoruz, devletimize, milletimize, bayrağımıza, dilimize, dinimize el uzatanların kim olursa olsun elini kırarız" dedi. 
Malatya'da PKK sempatizanlarının hiç bir faaliyetine müsaade etmeyeceklerini belirten Arıkan, "İyi bilinmelidir ki, bu vatan üzerinde oynana oyunlarda rol alan PKK ve sempatizanlarına şehrimizde basın açıklaması, yürüyüş ve her türlü faaliyetlerine müsaade edilmeyecektir. Aksi halde bizler, ülkücüler sokaklara, meydanlara inip tepkimizi en şiddetli bir şekilde gösteririz. Bu noktada güvenlik güçlerinin üzerine düşeni yapmalarını, en ufak bir ihmalde sorumluluk kabul etmeyeceğimizi belirtiriz.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk milletine başsağlığı diliyoruz" dedi. 
 
Basın açıklamasının ardından eylem sona erdi. Eylem nedeniyle çok sayıda polis görev aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız