SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Yaşındaki Gasp Zanlıları!..

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 33 yaşındaki şahıs, “kız meselesi” yüzünden, İstiklal Mahallesi’nden kaçırılıp, silahla tehdit edildiğini öne sürdü. Bu arada, Adliye kavşağı civarında gasp yaptığı öne sürülen 13 yaşındaki çocuk da tutuklandı.

Polisten edinilen bilgiye göre; 33 yaşındaki M.A. adlı şahıs, İstiklal Mahallesi İmamoğlu Sokakta yürürken, kız meselesi yüzünden 29 yaşındaki M.Ö. ve yanında bulunan 3 şahsın, kendisini zorla bir araca bindirip Yazıhan tarafına götürdüklerini, kafasına silah dayayıp tehditte bulunduklarını, daha sonra dövdüklerini iddia etti. Şikayet üzerine araştırmaya başlayan polis M.Ö. adlı şahsı 1 kuru sıkı tabanca ile yakaladı. Soruşturma sürüyor.

Öte yandan, babası ile birlikte Sanayi Polis Merkezi’ne başvuran 16 yaşındaki O.Ş., ifadesinde, aynı yaştaki M.K. adlı şahsın Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ile eski Sanayi civarında, bıçak zoru ile değişik zamanlarda toplam 70 YTL’sini gasbettiğini öne sürdü. Polis, bu iddia üzerine M.K.’yı yakaladı ve yaşının küçük olması nedeniyle, savcının talimatıyla daha sonra adliyeye getirilmek üzere ailesine teslim edildiğini bildirdi.

Bu arada, Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 16 yaşındaki F.G. adlı genç, Çevreyolu’nun Akpınar ve Adliye kavşakları civarında, adını M. olarak bildiği bir kişinin 20.00 sıralarında önüne çıktıklarını, parasının olup olmadığını sorduklarını, olmadığını söyleyince M.’nin kendisini dövdüğünü, üzerindeki 7 YTL’yi gasbettiklerini bildirdi. Daha sonra polis merkezine gelen F.G.’nin babası H.G., şikayetçi olmadığını söylemesine karşın, polis araştırmayı sürdürdü. Bu sırada olayın şüphelilerinden 13 yaşındaki M.K. polise gelerek teslim oldu ve gönderildiği adliyece tutuklandı. Polis olaya karışan 13 yaşındaki C.B.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız