SON DAKİKA
SON DEPREMLER

137 Sporcu Gitti

A- A+ PAYLAŞ

GAP Spor Oyunlarına katılmak için Malatya'dan 137 kişilik kafile Diyarbakır'a gitti.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İnönü Stadyumu önünden kaldırılan araçlarla Diyarbakır'da düzenlenecek olan yarışmalara giden sporcularda tek hedef ise, derecelerle Malatya'ya dönmek.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek için yarışacaklarını belirterek, "Malatya olarak 3. GAP Spor Oyunlarına 13 spor dalında 137 kişilik kadroyla gidiyoruz. 5 gün sürecek organizasyon boyunca müsabakalarda Malatyamızı fairplay çerçevesinde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan önce yapılan yarışmalarda da Malatya en iyi şekilde temsil edildi. Diyarbakır'da yapılan yarışmalarda da Malatyayı iyi temsil edeceğiz. En büyük amacımız dereceler elde etmek. Ana hedefimiz gelecek dönemlere sporcular yetiştirmek. Olimpiyatlara katılabilecek sporcuları yetiştirmek. Sporcularımız ve antrenörlerimiz büyük çaba gösterdiler. Hem çocuklarımız yarışmalarımız ile kaynaşacak hem de dostça yarışmalara katılacaklar. Bütün spor branşlarda aynı başarıları bekliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız