SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Az 4 Futbolcu Alacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-01 19:14:35
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, eksik mevkilere takviye yapacaklarını ifade etti.

Takıma katkı sağlayacak nokta transferler yapmak istediklerini dile getiren Ravcı, transfer politikalarının net olduğunu ve en az 4 futbolcuyla anlaşacaklarını kaydetti.

Ravcı, takımda göze çarpan eksik noktaların olduğuna dikkat çekerek, transfer çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: "Transfer politikamız net. Takıma katkı sağlayacak en az 4 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Tabi göze çarpan eksik noktalar var. Eksik gördüğümüz bölgelere mutlaka transfer yapacağız.

"Fayda sağlayacak oyuncularla anlaşacağız"

Teknik direktör İrfan Buz'un transferle ilgili yönetime detaylı bir rapor sunduğunu ve bu sporda bazı futbolcuların isimlerinde yer aldığını kaydeden Ravcı, takıma fayda sağlayacak oyuncuları kadrolarına katmak için doğru bir transfer politikası yürütmek istediklerini ifade etti.

Ravcı, "Hocamızın üzerinde durduğu bir liste yönetime sunuldu. Bu isimlerin alınması için yönetimin bir girişimi söz konusu. Transfer yaparken dikkate aldığımız bazı hususlar var. Tabi ki en başta futbolcunun karakterine bakıyoruz. Önümüzde bir aya yakın bir süre var. Bu süre içerisinde eksiğimiz olan bölgelere takviyeler yapacağız" diye konuştu.

"Birlik ve beraberlik bizim için önemli"

Başarı için herkesin işin parçası olması gerektiğine dikkat çeken Ravcı, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Ravcı, takım olarak sadece başarıyı elde etmek için, futbolculardan ve teknik heyetten ya da kendilerinden olan beklentilerin yetmediğini belirterek, "Taraftarımızın, basınımızın, herkesin tek vücut olması gerekiyor. Tek vücut olursak bu işin altından kalkarız. Çünkü herkes bu işin bir parçası. Herkesin bu işin ucundan tutması gerekiyor. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu da sürekli söylüyoruz. Biz Malatya kenti olarak, Yeni Malatyaspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, sevinç ve hüzünlerimizi birlikte paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz ya da zorlukların üstesinden gelebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

"İlk yarıyı hedeflenen yerde bitirdik"

Ligin ilk yarısını hedeflenen yerde bitirdiklerini kaydeden Ravcı, "Sezon başından buyana olan süreci ele alırsak, açıkçası bizim hedefimiz 20'li puanlardı. 21 puanı bulduk ve mutluyuz. Biz tüm eleştirilere rağmen elimizdeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk diye düşünüyorum. Emeği geçen bütün futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız