SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-01-22 03:04:15
Silah ve Uyuşturucu Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, çeşitli silahlar ve bu silahlara ait parçalar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 24.12.2015 tarihinde yapılan çalışmalar kapsamında;

1) 2 adet ibaresiz av tüfeği

2) 25 adet WALTHER marka ve değişik seri numaralı kurusıkı tabanca ile bu tabancalara ait;

- 25 adet şarjör,

- 25 adet kurusıkı tabancaya uyumlu özel yapım yivli namlu

- 2 adet boş tabanca şarjörü ele geçirilmiştir.

6136 SKM. suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile 24.12.2015 günü mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilen 2 şüpheli TUTUKLANMIŞ, 1 şüpheli Adli Kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde Kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz etmekle birlikte bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları hususu; Kamuoyunun bilgisine sunulur. "

Uyuşturucuyu beline sarmış!

Malatya'da bir şahsın beline sarılı vaziyette 474 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Polisin yaptığı operasyon ve aramalarda gözaltına alınan 9 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAPILAN OPERASYONLARDA BİR ŞAHSIN BELİNE SARILMIŞ VAZİYETTE 474 GRAM UYUŞTURUCU METAMFETAMİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

Malatya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlara, 1 şahsın beline sarılmış vaziyette 474 gram uyuşturucu metamfetamin maddesinin ele geçirildi. İsmi açıklanmayan şahıs gözaltına alınırken, polisin İl merkezinde yapılan aramalarda toplam 58 adet uyarıcı nitelikli extacy hap ve 18 gram uyuşturucu esrar maddesinin ele geçirildiği, olayla ilgili 6 şahısın daha yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi. Aynı açıklamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde arama yapan polis ekiplerinin, araç içerisinde 32 kilo 168 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdiği, olayla ilgili 2 şüpheli şahsın yakalandığı bildirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 9 şüphelinin, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçlarından adli makamlara sevk edildiği belirtilen açıklamada, 3 şüphelinin serbest kaldığı, 1 şüphelinin adli kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakıldığı, 5 şüphelinin ise tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamada, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde uyuşturucu ile mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” ifadeleri de yer aldı.

Kaynak : Bülten - İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız