SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Defalarca İlettik Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-30 18:26:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısında mahalle muhtarlarının sorunları ele alındı. Genel olarak elektrik dağıtım şirketi ile ilgili sorunların konuşulduğu toplantıda hazırlanacak raporun ise Ankara’da yetkililere iletileceği belirtildi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile il başkan yardımcıları, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılışında konuşan muhtarlar derneği başkanları genel olarak sorunlarının elektrik dağıtım şirketi olan AKSA ile ilgili olduğunu belirterek şikayetlerini dile getirdi. İstişare toplantısında konuşan İl Başkanı Hakan Kahtalı ise AKP olarak bahane ve mazeret üretecek bir konumda olmadıklarının altını çizerek “Biz bu halkımızın vermiş olduğu büyük destek ile yeniden tek başına iktidar olmuş bir partiyiz. Bu yüzden bir sorun ve sıkıntı varsa bunu taca atabilecek durumda da değiliz. Varsa bir sorun bu da bizim sorunumuzdur. Yapabilecek ne varsa elimizden gelen ne olursa gayret göstereceğiz” diye konuştu. Artık daha güçlü bir Malatya’nın olduğunu ifade eden Kahtalı, 1 Kasım ve öncesi seçimlerde Malatya’nın her zaman partilerine büyük destekler verdiğini söyledi. En son seçimde de 315 bin 463 oyla AK Parti’yi destekleyen Malatya’nın yine ilkler arasında olduğunu belirten Kahtalı, bu nedenle Malatya’ya her zaman teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi. Malatya’da kendilerine gelen en büyük sorun ve şikâyetlerin başında AKSA elektrik dağıtım şirketi ile ilgili sorunların geldiğini belirten Kahtalı, “Bununla ilgili de defalarca görüşmüş olmamıza rağmen defalarca yetkililerimizle belediye başkanımızla, vekillerimizle bu sorunları iletmiş olmamıza rağmen her seferinde bunu halledeceğiz demiş olmalarına rağmen bir türlü bir sonuç elde edemedik” ifadelerini kullandı.

Muhtarlarla gerçekleşen istişare toplantısında her muhtardan sorunların yer alacağı dosya isteyeceklerini belirten Kahtalı, toplanan dilekçelerin, diğer kurumlarında görüşleri alınarak Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK), Enerji Bakanlığı ve Başbakan Davutoğlu'na ileteceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız