SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Komşu İlde Aranıyor

0
Güncellendi - 2016-01-04 01:02:31
Katil Komşu İlde Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni yılın ilk saatlerinde bir eğlence merkezinde yaşanan tartışma sonrası bir kişinin hayatını kaybettiği kavganın katil zanlısı Adıyaman'da arandı.

İddiaya göre, Malatya, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde çalışanlarla müşteri arasında tartışma çıktı. Kavganın ayrılmasının ardından mekandan çıkan şüpheli, daha sonra araçtan pompalı tüfeğini alarak iş yerinden çıkan çalışanlara kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sırasında ağır yaralanan 42 yaşındaki Kemal Ayberk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen ve olay yerinden kaçan N.C'nin, Malatya'dan, Adıyaman'a geldiği ihbarı alındı. Bunun üzerine Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe minibüs durağı ve şehirlerarası otogar içerisi ve çevresinde şüpheliyi aradı. Polisler şüphelendikleri vatandaşların kimlik sorgusunu yaptı. Yapılan aramalara rağmen cinayet şüphelisi yakalanamadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız