SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarımsal Sorunlara Vakıfız"

0
Güncellendi - 2016-01-03 23:53:31
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Meslek Yüksek Okulu’nun personeli, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi Başkanlığı’na seçilen, aynı zamanda Battalgazi MYO Öğretim üyesi de olan Doç. Dr. Orhan Gündüz’ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Ziyarette, Battalgazi MYO Müdür Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan yaptığı konuşmada, okullarına mensup bir akademisyenin Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanlığı’na seçilmiş olmasından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Doç. Dr. Orhan Gündüz’ün Battalgazi MYO’daki başarılı çalışma ve projelerinin yeni görev alanında da devam edeceğine ve Malatya’nın tarımsal sorunlarına bilimsel bir yaklaşım ile çözümler üreteceğine inandıklarını belirten Battalgazi MYO Müdür Yardımcısı Cumali Aydoğan “Sayın hocamıza ve ekibine başarılar diliyoruz. Yürütecekleri çalışma ve projelere Battalgazi MYO olarak yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi Başkanı Doç. Dr. Orhan Gündüz ise, mensubu bulunduğu Battalgazi Meslek Yüksek Okulu’nun öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve idari personelinin kutlama ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Doç. Dr. Orhan Gündüz birincil görevinin akademisyenlik olduğunu belirterek, “Battalgazi Melek Yüksek Okulu’nun bir mensubu, öğretim üyesiyim. Öncelikli vasfım bu. Geçtiğimiz günlerde ise demokratik bir zemin ve süreçte gerçekleştirilen genel kurulda da çok değerli bir kadro ile birlikte Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi yönetimine seçildik. Bundan sonraki amacım her iki görevi en iyi şekilde yerine getirerek, yönetimimizde yer alan çok değerli meslektaşlarımla birlikte kamusal yarar üretmektir” diye konuştu.

“Mesleğimizin ve Türkiye tarımının sorunlarını çözümüne yönelik stratejiler üreteceğiz”

Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi olarak bundan sonraki temel amaçlarının mesleki sorunların ve Türkiye tarımının sorunlarının çözümüne yönelik stratejiler üretmek olacağını kaydeden Doç. Dr. Orhan Gündüz, “Şube yönetimi olarak ziraat mühendislerinin mesleki sorunlarının gündeme taşınması, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi, karar verici mekanizmaların sorunların çözümü yönünde politika üretmesi için çaba göstermesi için çalışacağız” dedi.

Doç. Dr. Orhan Gündüz, Malatya ve Türkiye’nin tarımsal sorunlarına bilimsel bir perspektif sunacaklarını da vurgulayarak şunları söyledi:

“Bir başka amacımız şehrimizin ve ülkemizin tarımsal sorunlarına yoğunlaşmak olacaktır. Başta Malatya olmak üzere ülke ölçeğinde, Türkiye’nin tarımsal sorunlarına vakıfız. Oda yönetimini oluşturan arkadaşlarımızın bu sorunların nasıl çözüme kavuşacağına yönelik çalışmaları ve birikimi de var. hem şube yönetiminin yürüteceği projeler, hem de üniversitemiz, tarım ve tarım sanayisi eksenli paydaşlarla birlikte yürüteceğimiz çalışmalarla, artık tüm dünyanın öneminin farkına vardığı nitelikli tarımsal üretim ve faaliyetlerin zengin bir içerik kazanması yolunda çalışacağız.”

Battalgazi MYO mensuplarına teşekkür

Doç. Dr. Orhan Gündüz konuşmasının sonunda, Ziraat Mühendisleri Odası’nın yeni yönetimine kutlama ziyaretinde bulunan, kendisinin de öğretim üyesi olarak çalıştığı Battalgazi MYO akademik ve idari personeline teşekkür etti. Doç. Dr. Gündüz, “Bu yolda, mensubu bulunduğum ve tarım bilimleri merkezli programları ile tarım sektörüne insan kaynakları sağlayan ve çok önemli bilimsel araştırmalar yürüten Battalgazi Meslek Yüksek Okulu’nun değerli akademik ve idari personelinin desteğini yanımızda görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız