SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatyaspor Kapanma Noktasında

0
Güncellendi - 2016-01-06 17:33:16
44 Malatyaspor Kapanma Noktasında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya futbolunun önemli takımlarından bir tanesi olan ve BAL Ligi'nde Malatya'yı temsil eden 44 Malatyaspor, ekonomik sıkıntılardan dolayı darboğaza girdi ve kapanma noktasına geldi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) 5 sezondur esnafların destekleriyle ayakta durmaya çalışan 44 Malatyaspor, bu sezon yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda ilk yarıdan havlu attı.

-Sezona ilk yarıda havlu attılar-

Bir türlü ekonomik sıkıntıdan kurtulamayan ve ekonomik açıdan aradığı desteği bulamayan sarı kırmızılılarda yönetim Salı günü yaptığı toplantı sonrası şok bir karar aldı. Esnafların desteğiyle kurulan ve BAL Ligi'nde bütün takımların saygısını kazanan 44 Malatyaspor, sıkıntılarını gideremediği takdirde kapanmayla karşı karşıya kalacak.

Geçtiğimiz sezonlarda 3. Lige çok yaklaşan ancak her defasında hayal kırıklığı yaşayan 44 Malatyaspor'da futbolcuların alacaklarından dolayı antrenmanlara çıkmaması ve ekonomik sıkıntının bir türlü çözülememesi nedeniyle yönetimin kulübü kapatabileceği öğrenildi.

-Kulüp iflas noktasında-

Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iflas noktasına gelen 44 Malatyaspor'un 200 bin TL borcunun bulunduğu öğrenildi. Bir grup esnaf tarafından desteklenen ve BAL Ligi'nde mücadele eden sarı kırmızılı takım için gerekli destek ise bir türlü bulunamadı.

Maddi destek bulunamaması ve ekonomik sıkıntının bir türlü çözülememesi nedeniyle iflas noktasına gelen kulüp, ikinci yarı hazırlıklarına da başlayamadı.

Kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl, bir grup esnafla birlikte ayakta tutmaya çalıştıkları 44 Malatyaspor'un iflas noktasına geldiğini ve 200 bin TL borçlarının bulunduğunu kaydetti.

Bingöl, 44 Malatyaspor'un Malatya'nın marka değeri olduğunu ancak kimsenin takıma destek çıkmadığını savunarak, çıkış yolu bulamadıkları takdirde takımın kapanabileceğini ifade etti.

Kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini kaydeden Bingöl, "İnanın kime söylediyse bize yüz çevirdi. Malatya’nın marka değeri olan takımına kimse sahip çıkmadı. Bize söz verenler telefonlarımıza bakmaz oldu. Bu takım yıllardır üst ligin mücadelesini verdi. Bu mücadeleyi verirken de takımda Malatyalı antrenörler ve futbolcular görev yaptı. Artık takımı yürütecek ekonomik durumumuz kalmadı" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı