SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"14 Eylül'e Kadar Netleşmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:11
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Battalgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı 

Battalgazi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı hacı Uğur Polat, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve partiler katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "Yaklaşık 3 yıl önce bu ülkede bir daha kan akmasın, analarımızın gözleri ıslanmasın, yavrularımızın bedenleri toprağa düşmesin, onların kanlarıyla bu aziz toprak ıslanmasın diye çözüm sürecini getirdik. Çözüm sürecine kim karşı çıktı, top yekûn hepsi birden savaş ilan etti kime AK Parti'ye karşı. Çözüm surecine başta paralel yapı 'siz ülkeyi satıyorsunuz' dediler. O gün onu söyleyen borazanlığını yapan basınları, şuanda ne diyorlar ' savaş istemeyiz' diyorlar. O gün çözüm sürecine karşıydın, bugün neye karşısın, orada yapılan operasyonlara karşısın. O gün çözüm süreciyle beraber yine kendi yayın organlarında 'PKK'yı oyalıyorlar, PKK'ya verdikleri vaatlerin hiç birini yapmıyorlar' diye PKK'yı bile kışkırtmaya çalışıyorlardı" dedi.

Şahin, "En azından o üç yıllık süre içerisinde gençlerimiz, yavrularımız, vatandaşlarımız silah korkusundan, kan kokusundan uzaklaşmış oldular" dedi.

İl Başkanı Hakan Kâhtalı da, önlerindeki en önemli olayın Kasım ayında düzenlenecek genel seçim olduğunu belirterek, 7 Haziran'da 258 milletvekili aldıklarını ve 18 oy eksikle tek başına iktidar olamadıklarını ve bunun kendileri için bir hayır olacağını söyledi.

Kasım ayında olacak seçimde yine birinci parti olarak tek başlarına iktidar olacaklarını kaydeden Kâhtalı, 7 Hazirandan sonra ara vermediklerini mahalle ve ilçe toplantılarına devam ettiklerini anımsattı.

Kahtalı, "Bu ayın 28-29'unda genel merkezde il başkanları toplantısı var. 29'unda genişletilmiş il danışma toplantımız var. 12 Eylül'de bizim büyük kongremiz var. O büyük kongrede yeniden bir yapılanma, şekil ortaya çıkacak, MKYK üyeleri içerisinde olsun, genel başkan yardımcıları içerisinde olsun. Teşkilat kendilerine daha fazla katkı sunacak arkadaşlar ile birlikte yenilenmiş bir şekilde 12 Eylül günü o büyük kongrede inşallah Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu tekrar genel başkan olarak seçeceğiz inşallah" diye konuştu.

Kâhtalı, milletvekillerinin isimlerinin ise en geç 14 Eylüle kadar netleşmesi gerektiğini belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Terör olaylarını kanayarak inşallah milletimiz bunun üstesinde geleceğine inanıyorum" dedi

Toplantıda son konuşan Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Basri Kahveci ise, "İnşallah partimiz uzun yıllar bu millete hizmet edecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız