SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"14 İl'e Var Malatya'ya Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:38
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 14 il’in hızlı tren programında olduğunu ancak Malatya’nın bulunmadığını belirterek, “Milletvekilliği, iktidarının icraatlarını anlatmakla olmaz, sen iline ne yaptın ona söylemelisiniz” dedi. 

Parti binasında, İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, il genel ve belediye meclisi ile parti yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sağlık çalışanlarına son zamanlarda saldırının artmasını gündeme getirip, sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti kınadı.

Şehir merkezindeki trafik sorunundan da söz eden Ağbaba, “İstasyon virajından İnönü ve Kışla Caddesi’ne doğru aracınızla ilerlemeniz mümkün değildir” diyerek, Vilayet Parkı’ndaki 30 ağacın kurumaya terk edilmesini de eleştirdi.

Malatya’nın hızlı tren programında olmamasını da dile getiren Ağbaba, “Hızlı tren kapsamında Malatya niye yoktur?” diye sordu. İktidarın Malatya’ya bakmadığını savunan Ağbaba, “Kusura bakma, hukümetin icraatını anlatmakla milletvekilliği yapılmaz. Mecliste muhalefet milletvekiline muhalefet etmekle de milletvekilliği yapılmıyor. Milletvekilleri siz gelin, hızlı tren kapsamında Malatya niye yoktur? Sorumuza cevap verin” ifadelerini kullandı. Ağbaba, “Milletvekilliği iktidarının icraatlarını anlatmakla olmaz, sen iline ne yaptın ona söylemelisiniz” dedi.

Elektrikle ilgili sorunlara da temas eden Ağbaba, “AKP milletvekilleri de vatandaş karşısında elektrik sorunu iletince evet haklısınız diyorlar. Siz ağlama merci değil, çözüm merciisiniz” şeklinde konuştu.

İnönü ve Özal isimlerinin caddelerden kaldırılmasını da eleştiren Veli Ağbaba, Hidro Elektrik Santralı (HES) konusuna da temas ederek, HES’ler nedeniyle Tohma Çayı’nda su kalmayacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız