SON DAKİKA
SON DEPREMLER

14 Taşınmaz İçin Daha Satış Kararı

0
Güncellendi - 2018-03-16 03:26:56
14 Taşınmaz İçin Daha Satış Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı çalışmalarına başladı. Başkan Ahmet Çakır başkanlığında toplanan meclis, gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağladı. Bazı maddeler bir sonraki toplantıya ertelenirken, çeşitli dairelerden gelen teklifler de ilgili komisyonlara havale edildi. Büyükşehir Melisi, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait kentin çeşitli yerlerindeki taşınmazların satışı için encümene yetki verilmesini kararlaştırdı.

Çakır’dan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantı açılışında yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. . Afrin operasyonuna da değinen Başkan Çakır, "Zeytin dalı harekatının 54. günündeyiz. Askerlerimiz büyük bir kahramanlık gösteriyor. Afrin'de son aşamaya gelindi. Bu harekat, ülkemize karşı var olan terör tehdidini ciddi manada ortadan kaldırarak, ülkemizin huzuru ve güvenliği için önemli bir operasyondu. İnşallah ordumuz muzaffer bir şekilde terörün üstesinden gelecektir." dedi.

 Taşınmaz satışı için Encümene yetki

Büyükşehir Belediye Meclisi, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi 6072 ada 4 No’lu parsel, Battalgazi İlçesi  Kavaklıbağ Mahallesi 2016 ada 273 No’lu parsel ile Battalgazi Bahçebaşı ve Yeşilyurt Yeşiltepe Mahallesi’ndeki 12 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verilmesini içeren teklifleri onayladı.

Toplantıda ayrıca; MASKİ’nin Scada Yönetim Merkezinin Kurulması ve Mevcut Sondajların Mekanik Elektrik Sistemlerinin Yapım işinde ve Muhtelif işlerde içmesuyu şebeke, AG-OG ENH depo-Terfi-foseptik yapımı, içmesuyu sondaj kuyuları açılması ve mevcut depo-Terfi Bakım Onarım İşinde yaklaşık 25 milyon TL’lik kredi kullanımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yetki verilmesi kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı ikinci oturumunu 19 Mart Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • CIRTONLU (6 yıl önce)
    halka sordunuz mu ? bu nasıl zihniyet kendileri çalıp kendileri oynuyorlar malatya sizin mi ? yedirmeyiz size bi daha malatyayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Bir günde şu alanı yeşillendireceğiz ağaç dikeceğiz deyin. Yıllardır bu belediye bu meclis yeşil alan konusunda ne yaptı? Bildiğimi söyleyeyim. Orduzu pınar başının ismini değiştirerek Turgut Özal tabiat parkı yaptılar! Bilmeyen de zanneder ki yeni bir park yapmışlar. Allah aşkına buraya bir ağaç diktiniz mi? Sağlıklı bir yaşam için su kadar ekmek kadar yeşile ihtiyacımız var. Lütfen her boş alana ağaç dikin. Yeşillendirin. Üst solumun yolu ve akciğer hastalıkları son bulsun. Öyle pahalı ağaç olmasına da gerek yok. Çınar dikin. Ulu olsun. Gün gelsin size dua olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız Adam (6 yıl önce)
    Yiyin efendiler yiyin patlayana kadar çatlayana kadar yiyin dağda bir garip kuşun rızkına kadar yiyin.... Hesap vakti görüşmek üzere....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kadir (6 yıl önce)
    Kuzu Malatyam dur daha bu iyi günlerin. Yeni başkanınız ÖZNUR hanım geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reel (6 yıl önce)
    Komple satın Malatyayı, hepimiz kurtulalım
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)
    Satınız efendiler satınız
    0
    0
    Yanıtla