SON DAKİKA
SON DEPREMLER

14 Terörist Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:58
14 Terörist Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Çukurca'da karakola saldırı hazırlığı yapan teröristlerden 14'ü etkisiz hale getirildi, çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün saat 19.00 sıralarında Kuzey Irak sınırına yakın bir bölgeden Karataş Jandarma Karakolu'na saldırı hazırlığında olduğu gece görüş sistemleriyle erkenden fark edilen kalabalık bir grup terörist ateş altına alındı. 

Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 14 terörist etkisiz hale getirildi, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 er hafif şekilde yaralandı. 

Teröristlerin üzerinden 10 adet Kalaşnikof ile bu silahlara ait 2 bin mermi, 4 adet RPG-7 roketatar, 15 adet RPG-7 mühimmatı, 87 adet el bombası, 1 adet Kanas keskin nişancı tüfeği, 1 adet bixi makineli tüfek, 400 adet bixi mühimmatı, 3 adet antitank mayını, 11 adet el yapımı bomba, 1 adet telsiz, 5 kilo toz tnt patlayıcı, 1 top kablo, 11 adet elektrikli fünye ele geçirildi.

Bölgede arama tarama faaliyetlerine devam edildiği bildirildi. 

Açıklamada ayrıca, ''Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine ve milletimize sabır yaralılarımıza acil şifalar dileriz. İlimizde emniyeti ve huzuru sağlamakla görevli güvenlik kuvvetlerimizle ağır kış şartlarına rağmen terörü önleyici faaliyetlere azim, kararlılık ve feragatle cansiparane devam edilmektedir'' ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız