SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'14 Yılın Meyvesini İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Play-off oynama hakkını elde eden Hekimhan Girmanaspor'da kulüp basın sözcüsü Ali Rıza Özer, kulüp olarak 14 yıldır hep şampiyonluğa oynadıklarını ifade ederek, bu sezon geride kalan 14 yılın meyvesini almak istediklerini söyledi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabında yazılı bir açıklamada bulunan Özer, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde normal sezonun sona ermesinin ardından Play-off maçlarının oynanacağını hatırlattı.

Koronavirüs (kovid-19) salgını önlemleri kapsamında liglerin ertelendiğini anımsatan Özer, Play-off maçlarının 17 Temmuz'da oynanmaya başlayacağını kaydetti.

Özer, sporcuların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, "Play-off maçları 17 Temmuz'da oynanmaya başlayacak. Sağ salim kovid-19 sürecinin atlatılması en büyük temennimiz. Sporcu kardeşlerimizin sağlıklı bir şekilde spor yapmaları en büyük temennimizdir" dedi.

Kulüp olarak 14 yıldır hep şampiyonluğa oynadıklarını dile getiren Özer, "Malatya amatör futboluna yıllardır renk katıyoruz. 14 yıldır her zaman hedefimiz şampiyonluk oldu. İnşallah bu sezon, geride kalan 14 yılın meyvesini almak istiyoruz. Pırıl pırıl bir oyuncu grubuna sahibiz. İnşallah bu ekiple birlikte bu sezon şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, meclis üyeleri Emin Kılıçaslan, Hasan Avşar, diğer meclis üyelerimiz ve Hekimhan'ımızın değerli büyüklerine de teşekkür ediyoruz. Kulüp başkanımız Bülent Çelik ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız takım için büyük bir özveri gösterip, fedakarca çalışıyorlar. İnşallah bunun karşılığını da en güzel şekilde almak istiyoruz" diye konuştu.

Özer, Play-off'ta yer alan bütün takımlara başarılar dileyerek, maçların en güzel şekilde geçmesi temennisinde de bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız