SON DAKİKA
SON DEPREMLER

44 Malatya'da Şok Sonuç

0
Güncellendi - 2016-01-31 18:02:28
44 Malatya'da Şok Sonuç
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, sahasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor'a 2-0 yenildi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan müsabakayı Ömür Bozkurt, Rutkay Aksu, Esma Aydın hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor sahaya İsmail, Erdem, Halil İbrahim, Yusuf, Harun, Hamdi, Derhat, Ensar, Savaş, Fidele ve Salih 11'i ile çıktı. Suruç Gençlik Spor ise Seyfettin, Hakan, Hikmet, İkram, Hamdi, Mehmet, Salih, Gökhan, Barış, Sait ve Mazlum 11'i ile mücadele etti.

44 Malatyaspor ilk yarısında pek varlığı gösteremediği karşılaşmada, kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Suruç Gençlik Spor'a 2-0 mağlup oldu. Suruç Gençlik Spor'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Sait Özdemir ile 88. dakikada Salih Kartal kaydetti.

"KÖTÜ OYNADIK"

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor'un teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç, Suruç Gençlik Spor karşısında kötü oynadıklarını ifade etti.

Meriç, ilk yarıda çok erken bir gol yediklerini kaydederek, "Ortada bir maçtı. Rakibimizde buraya puan ya da puanlar için gelmişlerdi. İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Sonuçta bir maçtı, kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

"44 MALATYASPOR OLARAK BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ"

Fiziksel olarak geriye düştüklerini dile getiren Meriç, şunları söyledi: "Geçen hafta Belen Belediyespor maçına 5-6 günlük antrenmanla gitmiştik. Hazırlık dönemi geçirmediğinizde, müsabakaya bir hafta kala o hazırlık dönemini sporculara yükleyemiyorsunuz. Dolayısıyla 15-20 günlük bir aradan sonra futbolcuları tekrar eski haline getirmek süreç istiyor. Biraz zamana ihtiyaç olduğunuz düşünüyorum ama toparlayacağız. Toparlamak zorundayız. 44 Malatyaspor olarak bu süreci atlatacağız."

Meriç, forvete transfer noktasında bir çalışmalarının olmadığını kaydederek, "2-3 oyuncu aramıza kattık ama orta saha ve stoper mevkii oyuncularıydı. Forvetle ilgili bir çalışmamız yok. Biz fiziksel olarak hazır hale gelirsek, orta sahayı biraz daha ön tarafa taşırsak daha iyi olacak. Fiziksel olarak hazır olmadığımız için bu sıkıntıları yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız