SON DAKİKA
SON DEPREMLER

143 Okul Servisi Denetlendi, 36'sına İşlem Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-09-22 03:47:51
143 Okul Servisi Denetlendi, 36'sına İşlem Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okul servis araçlarıyla taşımacılık araçlar denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, okul çağındaki çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarının önlenmesi ve taşımacılık faaliyetinin disiplin altında tutulmasını sağlamak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde denetim yapıldı.

Kent genelinde 17 ekip ve 34 personelle yapılan denetimlerde, okul servis araçlarıyla taşımacılık yapan 143 araç kontrol edildi, 35 araç ve sürücüsüne 17 bin 63 lira para cezası uygulandı, 1 araç trafikten men edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • resul (6 yıl önce)
    Emniyet gerçekten görevini yapmıyor çarşı içinde araçlar paket öğrenci taşıyor adamlar ilçelerde aracın kokuyor diye ceza yazıyor ceza yazmak için bahane arıyorlar emniyetin dikkatine... Ondan sonra şukadar araç denetlendi deniliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    okul servis münübüslerinden havalı korna ile müzük ses sistemleri sökulmelidir mahalleye girerken havalı kornalarını sabahın erken saatlwerinde çalıp coluk cocuğu uykusundan deli ediyorlar bir an önce tüm münübüsler denetlenip kornalar sökülmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Malatya emniyeti hiç kusura bakmasın yollarda trafik canavarları kaynıyor ama hiç denetleme yapılmıyor yani bunlar övünüyor 143 araçtan 35 araç ve 1 den men cezası yani bu tablo bir yüz karasıdır bence .benim oğlumun bindiği servis 28 kişi alıyor kimse kusura bakmasın şikayet edin diyorlar iyi onlar oturduğu yerden maaş alsın islerinide vatandaş yapsın.malatyadaki bütün transitlerin arkasinda okul aracı yazıyor bunlaridami görmüyorlar okuma yazmalarımıı yok acaba yoksa islerinemi gelmiyor ben bunuda anlamış değilim birde çevre yolu traktör kayniyor.hergün kaza oluyor çünkü denetleme yok.varları yokları radar aracında oturmak başka bir işe yaramiyorlar trafik polislerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Yazihanda yillardir külüstür araclarla tasima yapiliyor.cocuklarin hic bir emniyeti yok.
    0
    0
    Yanıtla