SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa'da Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2016-02-09 19:24:00
Avrupa'da Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo sporcusu Yunus Emre Kılınç, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Genç judocu, Mart ayında yapılacak olan Avrupa Judo Kupası'nda mücadele etme hakkını da kazandı.

Türkiye Judo Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, 5-7 Şubat tarihlerinde Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapıldı. Şampiyonaya katılan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo sporcusu Yunus Emre Kılınç, 81 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

ŞAMPİYONAYA 950 SPORCU KATILDI

Türkiye Şampiyonasında yaklaşık 950 sporcu, kendi sıkletinde büyük kulüplerin olduğu şampiyonada iyi bir performans ortaya koyan Kılınç, Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Elde ettiği dereceyle birlikte Türkiye Judo Milli Takıma giren genç judocu, Mart ayında yapılacak olan Avrupa Judo Kupası biletini de almış oldu.

MÜDÜRLÜK KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kılınç'ın elde ettiği derece sonrası açıklama yaptı.

Müdürlük, tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye Judo Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 05-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Alanya'da yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcumuz Yunus Emre Kılınç 81 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu. Türkiye Şampiyonasında yaklaşık 950 sporcu, kendi sikletinde büyük kulüplerin olduğu şampiyonada son derece başarılı bir performans gösteren Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz Türkiye Judo Milli Takıma girerek Mart ayında yapılacak olan Avrupa kupasına girmeyi hak kazanmıştır" denildi.

"HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIM"

Türkiye üçüncüsü olan Yunus Emre Kılınç ise, başarısında pay sahibi olan herkese teşekkür etti.

Kılınç, başarılarının devamının geleceğini ifade ederek, "Henüz yolun başında olmama rağmen son derece başarılı bir performans sergileyerek Türkiye üçüncüsü oldum. Ayrıca Türkiye Judo Milli Takım Kampına davet önümüzdeki günlerde katılacağım. Umarım Milli Takım Kampında ve Ümitler Avrupa Kupasında da başarılı olarak ilimizi ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ederim.  Bana destek veren emek veren antrenörlerime ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ya, Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen'e, Tesisler Şube Müdürümüz ve aynı zamanda kulüp başkanımız Ahmet Yücel’e şükranlarımı sunarım" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız