SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'44 Malatya'nın Durumu Bizi Etkiliyor'

0
Güncellendi - 2016-03-01 21:09:30
'44 Malatya'nın Durumu Bizi Etkiliyor'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un Teknik Drektörü İsmail Tekin, "44 Malatyaspor’un durumu bizi tabi ki etkiliyor. Öncelikle maç kaybedince kendimiz üzülüyoruz sonrasında ise 44 Malatyaspor’a etki ettiği için üzülüyoruz. Bazı söylenecek şeyler doğuyor. Hakkımızda farkı düşünülmesini istemiyoruz" dedi.

Yeşiltepe 2 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, "Takım açısından Elbistan Belediyespor maçı önemli bir maçtı. Ligin konumu açısından da önemli bir karşılaşma oldu. Maç öncesi bir takım konuşmalar ve bir takım beklentiler oldu. Öncelikle biz kendimiz için almamız gereken bir galibiyeti aldık. Bunu alırken de en sevindiğim şey Elbistan maçıyla beraber geride kalan 6 maçlık güzel ve uyumlu futbol oldu. Bu maçlarda beraberliklerde oldu. Elbistan maçında takım uyumu, mücadelesi ve oyun disiplinini istenileni sahaya yansıtılması oyunu çok daha güzelleştirdi. Neticesinde 2-0 galibiyet geldik. Elazığ Yolspor maçından sonra esas fizik gücümüze ve 90 dakika artısı olacak bir güce sahip olmuştuk. Bu durum böyle olunca Elbistan maçına da yansıdı. Eğer bu durum sahaya yansımasaydı, bu sefer herkes yüklenecekti. Takımın fizik gücü yerine gelmiş peki takımın eksik olan nedir diye üstümüze gelinecekti. Galip gelmesi için ne gerekiyorsa, futbolcu çocuklarımız sahada bunları yaptı ve galip geldi. O yüzden çok memnunum" ifadelerini kullandı.

"MALATYA'DAKİ DİĞER TAKIMIMIZI DA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ"

Tekin, 44 Malatyaspor'un durumunu da düşündüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Grupta alt sıralarda bulunan takımlar ile maç yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta Elbistan Belediyespor ile zorlu bir müsabakaya çıktık. Elbistan yöneticileri ve fanatikleri maçta bize söylemediklerini bırakmadılar ama biz önce Malatya’daki kendi takımımızı düşünmek zorundayız. Şimdi akabinde Belen Belediyespor maçı var. Onlarda küme düşmeme mücadelesi veriyor. İçeride oynuyoruz. Benim burada sıkıntım rehavete kapılmamız. İlk 15 dakikada golü bulunda rahat kazanırız diyorlar. Bu hafta onu ortadan kaldırmak istedim. Doksan dakika garanti oyunuzu oynarsanız, zaten galip gelirsiniz fikrini aşıladım. Maçın kopma dakikası bizim için önemli değil. Önemli olan bizim kazanmamız. Bu yönde çalışıyoruz. Çabuk oynama yönünde eksikliklerimiz var. Onu çözmeye çalışıyoruz. Kazanmak istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkıp, üç puanımızı alacağız."

"HAKKIMIZDA FARKLI DÜŞÜNÜLMESİNİ İSTEMİYORUZ"

Tecrübeli teknik adam, 44 Malatyaspor'un durumunun kendilerini etkilediğini ifade ederek, "44 Malatyaspor’un durumu bizi tabi ki etkiliyor. Öncelikle maç kaybedince kendimiz üzülüyoruz sonrasında ise 44 Malatyaspor’a etki ettiği için üzülüyoruz. Bazı söylenecek şeyler doğuyor. Hakkımızda farkı düşünülmesini istemiyoruz. Futbolcu çocuklarımızı bu fikirden uzak tutmaya çalışıyoruz. Öncelikle kendi futbollarını oynamalarını istiyorum. Bizim takımın maç kazanma alışkanlığını vereceğiz. Bizim Elazığ Yolspor maçında kazanmamız lazımdı. Olmadı. Elbistan Belediyespor maçında kazandık. Belen Belediyespor karşısında bunu oluşturmamız gerekiyor" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız