SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1461 Trabzon- AYMS Maçı Hakemi

0
Güncellendi - 2016-01-17 18:05:19
1461 Trabzon- AYMS Maçı Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Liginde 18. hafta programı açıklandı. Pazar günü saat 13.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan 1461 Trabzon -AlimaYeni Malatyaspor maçını Eskişehir Bölgesi’nden Oktay Taş yönetecek.

PTT 1.Liginde 18.hafta heyecanı yaşanıyor. Bugün 3 karşılaşmanın oynanacağı 18. haftada, Pazar günü 5 karşılaşma ve Pazartesi günü ise bir karşılaşma ile son bulacak. 18. haftanın açılış maçı bugün saat 13.30’da Vartaş Elazığspor-Göztepe arasında oynanacak olan maç ile başlayacak. Aynı gün saat 15.30’da ise Karşıyaka sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Saat 17.30’da ise Samsun 19 Mayıs Stadyumunda Samsunspor ile Altınordu kozlarını paylaşacak.

Pazar gününün açılış maçı ise saat 13.30’da Boluspor -Kayseri Erciyesspor arasında olacak. Aynı saatte başlayacak olan bir diğer müsabaka ise 1461 Trabzonspor ile Alima Yeni Malatyaspor arasında olacak. Saat 16.00’da ise iki müsabaka oynanacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Balıkesirspor, Karabükspor ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. Pazar gününün kapanış maçı ise Adanaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan maç ile son bulacak. Haftanın kapanış maçı ise Pazartesi günü Multıgroup Alanyaspor - Denizlispor arasında oynanacak olan maç ile 18. hafta tamamlanmış olacak.

Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan 1461 Trabzon- Alima Yeni Malatyaspor maçını Oktay Taş yönetecek. Taş’ın yardımcılıklarını ise Kocaeli Bölgesi’nden Nihat Samuk ile Balıkesir Bölgesi’nden Bilal Gölen yapacak.

18.haftada görev yapacak hakemler şöyle:

16 Ocak CUMARTESİ:

13.30 Vartaş Elazığspor-Göztepe: Abdullah YILMAZ

15.30 Karşıyaka -Adana Demirspor: Murat ÖZCAN

17.30 Samsunspor-Altınordu: Süleyman ABAY

17 Ocak PAZAR:

13.30 Boluspor -Kayseri Erciyesspor: Emre MALOK

13.30 1461 Trabzon -Alima Yeni Malatyaspor: Oktay TAŞ

16.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Balıkesirspor: Emre ALTUN

16.00 Kardemir Karabükspor -Giresunspor: Koray GENÇERLER

18.30 Adanaspor-Şanlıurfaspor: Hakan CEYLAN

18 Ocak PAZARTESİ:

19.00 Multıgroup Alanyaspor - Denizlispor: Mustafa İlker COŞKUN

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız