SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Sanayi Şehri.."

0
Güncellendi - 2016-03-27 18:14:26
A- A+ PAYLAŞ

  • Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret etti, Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleriyle biraraya geldi.. Tüfenkci, "Hükümet ve Bakanlık olarak yeni projelerin hayata geçmesi noktasında her türlü desteği vereceğiz."dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iki yılda Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve yapılması planlanan projelerle ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye sunum yaptı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşen sunuma Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Yeşilyurt İŞGEM Müdürü Mehmet Karaman katıldı.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yapımı tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmaları görsel sunum eşliğinde anlattı.

Hazırlanan ve yakın zamanda hayata geçirilecek olan projelerden de bahseden Başkan Polat, nüfus artışının en yoğun olduğu ilçelerden Yeşilyurt'ta artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak için pek çok projenin hayata geçmesine destek veren Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilgili bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Şeffaf bir Belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Polat, şehrin ve ilçenin her yönden gelişmesine katkı sunacak hizmetlere öncelik verdiklerini ifade ederken, “Belediye çalışmalarında halkımız ve kurumlarımızla bir bütünlük sağladık. Yapacağımız her çalışma öncesi kurumlarımızı ve halkımızı bilgilendirdik. Siyasi Partilerimiz, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Kurum Kuruluşlarımızla sürekli istişareye önem veriyoruz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yapılan çalışmalar dolayısıyla Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür etti.

“YEŞİLYURT HEM SANAYİ ŞEHRİ, HEMDE ŞEHRİN NEFES ALDIĞI BİR YER”

Yeşilyurt'un her yönüyle gelişime ve ilerlemeye müsait bir konumda olduğuna dikkat çeken Bakan Tüfenkci,"Başkanımıza ve ekibine hizmetler ve projelerle ilgili yaptıkları bu verimli toplantı nedeniyle teşekkür ediyorum. Gerçekten kısa zamanda büyük işlerin altına imza attılar. Yeşilyurt'un büyümesi noktasında gelişmesi ve dönüşmesi ve şehrin bütünlüğü açısından, kent estetiğine sağladıkları destekler nedeniyle tebrik ediyorum. Yeşilyurt şehrin nefes aldığı bir yerdir. Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temelini attığımız Beylerderesi ( Yeşilvadi) Barajı ve devam eden alan ıslah çalışmasıyla beraber bu bölgemizde oluşacak bu alan hem şehrimiz hem de Yeşilyurt'un kimliği için önemli. Yeşilyurt'u bir taraftan kalkındırırken, sanayileştirirken bir taraftan da Malatya'nın mesire alanı ve vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri bir alan olarak düşünülmesi önemlidir. Kadim Yeşilyurt kültürünü simgeleyen evlerin restore edilip güçlendirilerek Belediye bünyesinde yaşatılıyor olması ayrı bir önem taşımaktadır" dedi.

BAKAN TÜFENKÇİ, “PROJELERİN HAYATA GEÇMESİ NOKTASINDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Bakan Tüfenkci, "Yeşilyurt Belediyesinin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumla çalışmalar sergilemesi şehrin gelişime önemli kazanımlar sağlamaktadır. Yeşilyurt'ta yaşayan vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri yeni yaşam alanlarının hayata geçmesi, cadde ve sokakların mahalle sakinleri tarafından rahatça yaşayabilecekleri şekilde dizayn edilmesi Belediyemizin başarısıdır. Hükümet ve Bakanlık olarak yeni projelerin hayata geçmesi noktasında her türlü desteği vereceğiz. Diğer Bakanlıkları ilgilendiren projelerde hem Bakanlarımızı Malatya'ya getirdiğimizde hem de Ankara'da bu işlerin hayata geçmesi için sürekli takipçisi olacağız" dedi.

BATTALGAZİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİYLE..

Bu arada  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi İlçe Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, makam ve mevkilerin geçici olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek “Amacımız millete hizmet etmek ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmektir” dedi.

Düzenlenen istişare toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK P Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Meclis Üyeleri ve AKP Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Tüfenkci Malatya’nın 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde hükümete ve AK Partiye büyük destek verdiğini söyleyerek “1 Kasım’ın ardından da Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sağ olsunlar Malatya’ya bir bakanlık verdiler. Malatya olarak bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Bizler de buna göre hareket ediyoruz. Malatya’ya daha iyi hizmetler sunmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Bakan Tüfenkci, makam ve mevkilerin geçici olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek “Bizim amacımız millete hizmet etmek ve bize verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmektir” ifadelerini kullandı.

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise “Partimizin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde hizmetlerde bulunan, bakan olduktan sonra da Malatya’ya gelişinde her fırsatta teşkilatlarımızı ziyaret eden, bu günde bizi kırmayıp aramıza katılan Gümrük ve Ticaret Bakanımıza teşekkür ediyoruz, kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da toplantıya katıldıkları için Bakan Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ederek “Gerçekten bir ilde bir bakanın olması o ilin çehresini değiştiriyor. Bakanımızın Malatya’ya her gelişinde heybesinde bir müjde ile gelmesi bizi son derece gururlandırıyor. Dün Orman ve Su İşleri Bakanımızın da katılımıyla startı verilen yatırımlar Malatya’mız için çok önemli. Bu yatımların artmasını ve diğer alanlara da sıçraması temenni ediyoruz. Bizim ortak paydamız Malatya’dır, biz ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursak Malatya’ya o kadar çok hizmet ederiz” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Malatya’ya heyecan getirdiğini aktararak “Bakanımızın Malatya için birçok projesi var, bu Malatya için çok önemli. Bizlerin bunu değerlendirmesi ve Malatya’ya yapılacak yatımları bir an önce hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu noktada da Sayın Bakanımızdan çok büyük destek göreceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin de, AKP olarak Malatya’ya hizmet noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyerek “Bu çalışmaları yaparken tabiri caizse kara yollarında seyrediyorduk ama bakanımızın olması ile birlikte artık hava yollarında seyredeceğiz. Bu bizim için çok önemli. Bakanımızla birlikte el ele vererek Malatya’ya daha iyi hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten- iha

a7

a8

BAKAN BÜLENT TÜFENKCİ BATTALGAZİ MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

BAKAN BÜLENT TÜFENKCİ MALATYA'DA (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan (8 yıl önce)
    Sanayi derken?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat akkaya (8 yıl önce)
    Haci baskanim ilk 5 e bile giremez diyordu 1 kasim icin. Demekki yanilmis bakan bile oldu bulent baskanimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (8 yıl önce)
    bakanın doğduğu mahallede doğru dürüst yol yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (8 yıl önce)
    Sayin bakanim. 2 yilda ne yapilmis yesilyurta? Bostanbasi rezil halde. Cirmihti rezil halde kileyik i g.beyi rezil halde. Lutfen biraz hesap sorun. Adaylik surecinde arkanizdan film cevirenlere dikkat edin sayin bakanim. Sizi 5. Siraya atanlari sizde iyi biliyorsunuz. Artik guc sizde. Lutfen bakanim bu yapilanmaya bi dur deyin.
    0
    0
    Yanıtla