SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Böyle Yazdı, 3 Ay Sonra Öldü

0
Güncellendi - 2016-03-28 02:10:17
Böyle Yazdı, 3 Ay Sonra Öldü
A- A+ PAYLAŞ

İki akraba gencin motosikletleriyle karıştığı kazada, 1'i öldü, diğeri ise ağır yaralandı. Aynı zamanda yakın arkadaş olan gençlerin 1 ay önce kazaya karışan motosikletleriyle çektirdikleri fotoğrafı (3'lü fotoğraf) yayınlayıp, “Hani Hep İyiler Kazanırdı. Biz Neden Kaybettik.” ifadesini kullandıkları görüldü.

Edinilen bilgiye göre; kaza Hekimhan ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre; 17 yaşındaki Deniz İzci (tek motosikletli fotoğraf ve 3'lü fotoğrafta ortadaki) idaresindeki motosiklet ile seyir halinde iken, kontrolünü kaybetmesi sonucunda yolun kenarındaki elektrik direğine çarparak yola savruldu. Bu esnada arkasında gelmekte olan aynı zamanda akrabası Mehmet Can İzci (3'lü fotoğrafta sol baştaki) idaresindeki motosiklet ile duramayıp yerde  yatmakta olan Deniz İzci’ye çarptı.

Feci kazada Deniz İzci kaza yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mehmet Can İzci ise kaldırıldığı Hekimhan devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

d4KAZA YAPTIKLARI MOTOSİKLETLER İLE FOTOGRAF

Kazaya karışan iki akraba ve yakın arkadaşın, kaza yaptıkları motosikletleriyle fotoğraf çekerek 19 Şubat 2016 günü sosyal paylaşım sayfalarında yayınlayıp, “Hani Hep İyiler Kazanırdı. Biz Neden Kaybettik.” notunu düştükleri görüldü.

Kazada ölen Deniz İzci’nin 20 Aralık 2015 tarihinde ise kaza yaptığı motosikleti ile çektiği fotoğrafı paylaşarak, “Hayat Zenginlerden Yana Olabilir, Ama Unutmayın ki Ölüm Tarafsızdır..!” ifadesini kaydettiği de görüldü.

Kaza Hekimhan ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu.

Kazayla ilgili olarak Hekimhan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.comd3

d2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasanhan (8 yıl önce)
    hekimhan hekimhan 2015-2016 2 senede senede motosiklet kazasında 4 (hatırladıgım 4 yada fazla olabilir) gencimiz hayatını kaybetti içimiz yandı bu şekilde kazalar yüzünden.sadece hekimhanda bildiğimiz kazalar bunlar her yerde aynı.bu kaza üzerine yine 5-10 gün motorbisikletler baglanacak önlem alınmış olacak kimi kızacak bizim şucumuz ne diyecek kimiside ceza yazın toplayın hepsini diyecek sonra bi üzücü haber daha gelecek sonra diyecekler bu son bu son ama hiç sonu gelmiyor.kask takan yok hız yapana yavaş diyen yok yazık gençlerimize . önlem alınamıyor bari hekimhan halkına bi gün eğitim verin bilgirendirin gençleri motosiklette hızın tehlikesini 3 kişi binmenin tehlikesini anlatın gençlerimize ögretmenler olsun emniyet olsun yetkililer olsun eğitim verin hiç değilse .
    0
    0
    Yanıtla
  • veysel (8 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, yaralı gencimize Allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla