SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Malatya Grup Maçları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2016-03-31 02:16:37
Badminton Malatya Grup Maçları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları Badminton Yıldızlar Kız Erkek Malatya grubu sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Yozgat, Elazığ, Tunceli, Hatay, Adıyaman, Adana, Muş, Aksaray ile Sivas'tan 11 erkek 8 kız takımının katıldığı grup maçları 3 gün sürdü.

Yakınca Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalar sonucu, erkekler ve kızlarda ilk 4 sıralaması şöyle gerçekleşti:

ERKEKLER:

1.Hatay Şaban Kahil Sürmeli Ortaokulu,

2.Kahramanmaraş Kürtül Ortaokulu,

3. Elazığ Aziz Gül Ortaokulu,

4. Muş 100 yıl Zafer Ortaokulu.

KIZLAR:

1. Hatay Şaban Kahil Sürmeli Ortaokulu,

2. Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu,

3.Hatay Ulubatlı Hasan Ortaokulu,

4. Tunceli Munzur Ortaokulu.

Kız ve erkeklerde ilk 2 sırayı alan ekiplerin, 7-10 Mayıs günleri arasında Aksaray'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacakları bildirildi.

Karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Müdürü Mehmet Özgül, Badminton Malatya İl Temsilcisi Nazım Denizhan, Badminton Başhakemi İlhan Uğur tarafından verildi.

Grup karşılaşmaları ile ilgili değerlendirme yapan GHSİM Şube Müdürü Dr.Kılıç, grup karşılaşmalarının dostluk atmosferi içerisinde geçtiğini bildirdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

GHSİM Yeşilyurt Şube Müdürü Mehmet Özgül de, Malatya grubundan çıkan takımların Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceklerine inandığını, Malatya'da yarışan sporcuların başarılarını her geçen gün artarak milli sporcular olarak ülkeye hizmet edeceklerine dair inancının tam olduğunu bildirdi.

Mehmet GÖRESİYE- malatyahaber.com

b1

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız