SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"15 Ay Süresi Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:42:10
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, DSİ alanına yapılacak olan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının her bir katının bir medeniyetin izini taşıyacağını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Ruhsat ve Denetim Müdürü Süleyman Şahin ile birlikte DSİ alanına yapılacak olan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. Yaklaşık 30 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, inşaat çalışmaları birinci kat seviyesine ulaştı.

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası şantiye alanındayız. Gerek Devlet Su İşleri ile yaptığımız protokol gereği, gerek İller Bankası ile yaptığımız kredi protokolü çerçevesinde her iki hizmet binasının inşaatına eş zamanlı olarak başlandı. Şuanda da inşaatlar eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Ben inanıyorum ki en kısa zaman içerisinde hem Battalgazi Belediyesi Hizmet binamız, hem de Devlet Su İşleri Hizmet binamızın 18 ay gibi bir süre içerisinde bitirilmesi ki bunun 3 ayı geçti önümüzde 15 ay gibi bir süre var. Bu sürede iki hizmet binasının yapılması bitirilecek. Tabi bu binanın özelliği farklı olacak. Yani her katı bir medeniyeti temsil edecek şekilde dizayn edilecek. Hem hizmet görürken, hem de insanımızın zihinsel egzersiz ve görsel anlamındaki tarihiyle müsemma göz doyurucu buluşmasının temin edileceği bir hizmet binası olacak.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız