SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'15 Bin Kişiye Belge Verdim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 40 yıllık eğitimci müdür Zeki Benk emekli olurken, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi hizmetleri nedeniyle Benk’e plaket verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi'nde düzenlenen plaket töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren, "Hasan Kovuk Çıraklık Eğitim Merkezi'nde 22 yıl görev yapan Zeki bey, çırak, usta ve kalfalarımıza güzel eğitimler verdi. Esnaf ve sanatkarlar olarak şükranlarımı arz ediyorum. Emeklerinden dolayı plaket vermeyi uygun gördük" dedi.

Sanayi Sitesi'ndeki Hasan Kovuk Çıraklık Eğitim Merkezi'nde 22 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan Zeki Benk de, "40 yıl 11 ay 11 gün olarak çalıştım. 22 yıl müdür olarak görev yaptım. Hasan Kovuk Çıraklık Eğitim Merkezi'nde 15 bin kalfa ve ustaya belge verdim. 50 öğretmen ve 6 müdür yardımcısıyla çalıştım. Hasan Kovuk Çıraklık Eğitim Merkezi'nden önce endüstri meslek liselerinde çalıştım. Huzur ve mutluluk içinde ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleri, hizmetleri nedeniyle Zeki Benk'e plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız