SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Kayısı İşçisi Zehirlendi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde kayısı bahçesinde çalışan 15 işçi, kahvaltıdan zehirlendi. Zehirlenen 15 kişiden durumları ağır olan 7'si, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Akçadağ İlçesi'nin Ören Kasabası'nda bir kayısı bahçesinde çalışan toplam 23 işçiden 15 tanesi, yedikleri peynir ve yumurtadan zehirlendi. Kayısı bahçesinde çalışırlarken durumları ağırlaşan 15 işçi, önce Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra durumları ağır olan Necip Duman, Fatma Evin, Mahmut Evin, Ravza Evin, Erdal Tural, Sevde Tural ve Eda Tural adlı işçiler, 112 acil servis ambulansı ile Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirildi. İşçiler burada acil serviste tedavi altına alındı.

İşçilerden Mahmut Evin, kayısı bahçesinde toplam 23 kişinin çalıştığını ve sabah kahvaltıda yedikleri peynir ve yumurtadan dolayı 15 kişinin zehirlendiğini söyledi. İşçilerin Adıyaman'dan kayısı toplamak için Malatya'ya geldikleri bildirildi.

Zehirlenme olayıyla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız