SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Kişiyi Dolandırmış

A- A+ PAYLAŞ
 
15 kişiyi dolandıran bir kişinin yakalandığı öğrenildi. 
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Değişik tarihlerde Polis merkezlerine müracaat eden toplam 15 müşteki vermiş oldukları ifadelerinde; İlimiz Halep Caddesi'nde Mobilya Mağazası bulunan E.D. isimli şahıstan kredi kartı ile taksitle mobilya almak için anlaştıklarını, ilerleyen günlerde mobilyalarını almak üzere E.D. isimli şahsın iş yerine gittiklerinde iş yerinin kapalı olduğunu, kredi kartlarının ekstrelerini incelediklerinde mobilya için anlaştıkları ücretin üstünde kredi kartlarından para çekildiğini tespit ettiklerini, şahıs tarafından dolandırıldıklarını beyan ederek şahıs hakkında davacı ve şikayetçi olmaları üzerine ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, firari şüpheli E.D. yakalanmış ve şahıs hakkında gerekli tahkikatlar düzenlenerek adli mercilere intikal ettirilmiştir" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız