SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''15 Milyon YTL'lik Yardım Yaptık''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 milyon YTL'lik sağlık ve sosyal yardımı yaptıklarını belirtti.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Sağlık Polikliniğini ziyaret ederek, muayene için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Belediye olarak ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara sağlık ve sosyal yardımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Akın, "Malatya Belediyesi olarak, mağdur vatandaşlarımıza polikliniklerimiz sayesinde sağlık hizmeti sunuyoruz. Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız hem muayene oluyor, hem de ilaçlarını ücretsiz olarak alıyorlar. Son üç yılda, hemşehrilerimize 15 milyon YTL civarında sağlık hizmeti ve sosyal yardım yapma imkanı bulduk. Bu yardımlarımız inşallah bereketlenerek devam edecektir" dedi.

Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların Belediye Sağlık Polikliniklerinden ücretsiz istifade ettikleri ve muayene olan hastaların ilaçlarının da yine ücretsiz olarak karşılandığı belirten başkan Akın, son üç yıl içerisinde 115 binden fazla vatandaşın Belediye Sağlık Polikliniklerinden yararlandığını söyledi.

Akın, sağlık yardımlarının 8 milyon YTL civarında olduğunu bildirdi.

Malatya Belediyesi tarafından ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra sosyal yardımların da aralıksız devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı, son üç yıl içerisinde yapılan gıda, giyecek, yakacak, eğitim, asker aile ve nakdi yardımların 7 milyon 352 bin YTL olduğunu ifade etti.

Akın, 5 binden fazla aileye düzenli olarak aylık, 3 aylık ve daha uzun periyotlarda gıda yardımlarının aralıksız sürdüğünü bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız