SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"15 Noktaya Daha Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:21
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Türkiye'de bir ilk olarak başlattığı "Geri Dönüşüm Evi" projesini ilk olarak Gazi Anadolu Lisesi karşısına yapmıştı. Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşlar tarafından beğenilen "Geri Dönüşüm Evlerinin" sayısını arttırıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Gazi Anadolu Lisesi karşına yapılan "Geri Dönüşüm Evi" projesinin halk tarafından çok olumlu karşılandığını belirterek "Gerek evlerde gerekse işyerlerindeki atıkların geri dönüşüme kazandırılması için yerinde ayrıştırma yapmak  önemli bir durumdur. Çünkü yerinde ayrıştırmayı gerçekleştirirsek önce çöp konteynerine daha sonrada çöp kamyonlarımızla çöp sahasına gidip ayrıştırmak yerine  bizzat mutfaktan veya işyerinden çıkarken ayrıştırmak daha mantıklı. Bu çerçevede biz Yeşilyurt Belediyesi olarak geri dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu geri dönüşüm evinin ilk uygulamasını Gazi Anadolu Lisesi karşısına pilot uygulama olarak gerçekleştirmiştik. ilk etapta Mart ayı içerisinde 15 noktaya daha geri dönüşüm evlerini yerleştireceğiz. Daha sonra Geri Dönüşüm Evlerimizi otuz noktaya daha yerleştireceğiz. Bu "Geri Dönüşüm Evlerinde" sadece atıkların değil aynı zamanda kullanılmayan kıyafetlerin, kullanılmayan kitapların ve kullanılmayan oyuncakların da bölmeleri mevcut. Kullanılmayan kıyafetler, oyuncaklar ve kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız