SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"15 Raundu Yıkılmadan Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2018-02-02 02:26:00
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un stoperi Sadık Çiftpınar, “İlk iki raundu kazandık, şuan Antalyaspor maçı, üçüncü raunt var. İnşallah kalan 15 raundu da yıkılmayarak, ayakta kalarak, şehrimizin ve bütün camiamızın desteğiyle ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydeden Çiftpınar, “Son 4 haftaya bakıldığı zaman takım olarak gerçekten iyi mücadele ettik ve 10 puan topladık. Ben bunu 12 puan olarak kabul ediyorum çünkü Osmanlıspor karşılaşmasında kaçırdığımız penaltı ve pozisyonlar vardı. Çok iyi bir yoldayız. Erol hocamızla birlikte özellikle savunma anlamında çok iyi işiler yapıyoruz. Ofansif anlamda da şansızlığımız ve beceriksizliğimizi kırdığımızı düşünüyorum. Skorlar geldikçe, puan tablosunda da iyi yerlere geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getiren başarılı stoper, “Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. O karşılaşmada bizim için çok önemli. Deplasman ve onlarında 3 puana çok ihtiyacı var ama rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz her maça kazanmak ya da en kötü puan almak adına çıkıyoruz. Bu maçta öyle bir maç. Mücadelemizi verip, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Çiftpınar, Fransız ekibi Marsilya’dan transfer edilen stoper Doria ile ilgili, “Aslında bakıldığında bizim savunmayla alakalı bir sıkıntımız yoktu. İlk 5 takımdan sonra ligde en az gol yiyen takım Malatyaspor. Son 4 maçta da kalemizde 1 gol gördük. İlginç olan 4 büyükleri de işin içerisine katarsak, ligde 7 maç boyunca kalesinde tek gol görmeyen takım Malatyaspor’dur. Bu takım olarak savunma ve kaleci Ertaç’ın başarısını göstermektedir. Fakat Doria’da kaliteli bir futbolcu. Ben takımımıza faydalı olacağına inanıyorum. Rekabette önemli, her zaman başarıyı getirir. Faydalı olmak adına o da elinden geleni yapacaktır. Bizlerde aynı şekilde takımımıza en iyi şekilde fayda sağlarız” değerlendirmesinde bulundu.

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatındaki Mehmetçiğe asker selamıyla destek gönderen Çiftpınar, “Ülke olarak kritik bir süreçten geçiyoruz. Dış güçler etrafımızı çevirmiş durumdalar. Ama hiçbir şekilde ülkemizi, milletimizi bölemeyeceklerini anlayamadılar ama bundan sonra anlayacaklardır diye ben ümit ediyorum. Mehmetçiklerimiz sınır ötesinde operasyondalar. Biz her ne kadar beden olarak burada olsak da ruhumuz, kalbimiz, dualarımız her zaman onlarla beraber. Ben birazda milliyetçi bir insanım. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın bütün stadı bayraklarla donatması, taraftarlarımızın hassas davranışları beni gerçekten çok duygulandırdı. Maça çok farklı duygularla çıktım. Rabbim, Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olur, operasyonu kazasız belasız tamamlarlar ve ülkemize dönerler” diye konuştu.

Başarılı futbolcu, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Takım olarak çok iyi bir yoldayız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Zaten biz çok iyi bir takımdık. Bunu 19 hafta boyunda gösterdik. Önümüzde Antalyaspor maçı var. Biz bütün maçlara tek tek bakıyoruz. Hocamız ikinci yarıya çıkarken ’17 rauntluk bir boks maçına çıkıyoruz’ dedi. İlk iki raundu kazandık, şuan Antalyaspor maçı, üçüncü raunt var. İnşallah kalan 15 raundu da yıkılmayarak, ayakta kalarak, şehrimizin ve bütün camiamızın desteğiyle ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bu camianın unutulmayanları arasına şimdiden girdim Sadık kardeşim. Geleceğin aydınlık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Günpınarlı (6 yıl önce)
    Sağol Sadık Kardeşim. Allah önce güvenlik güçlerimizin sonra sizle beraber tüm milletimizin yardımcısı olsun. Cüneyt Çakır İnşallah hatasını telafi eder.Hakkımızı yemesinler de...
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (6 yıl önce)
    Malatya çıkışı yakaladı. Devam.
    0
    0
    Yanıtla