SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Şehir Hastanesi Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:43
15 Şehir Hastanesi Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 ilde kamu-özel işbirliği ile yapılacak olan 15 şehir hastanesinin imza törenine katıldı. 

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, “Önümüzdeki hafta Çarşamba günü programımızda bir değişiklik olmazsa Ankara Bilkent’te ilk şehir hastanemizin de temelini atacağız. Aslında ilk temeli Kayseri’de atmıştım ama bu gelişmelerden sonra ilk temeli Bilkent’te atacağız. Bu hastaneler tamamlandığında gerek bulundukları şehirde, gerek yakın şehirlerde hastalarımızın kampüse girecek, konforlu şekilde, huzur veren bir ortamda kaliteli hizmet anlayışla şifa bularak evlerine dönecektir” dedi.

14 ilde kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 15 şehir hastanesinin toplam yatak kapasitesi 24 bin 405 olacak. Şehir hastaneleri kampüslerinde genel hastanelerin yanı sıra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi gibi Dal hastaneleri bulunacak. Düzenlenen törende Adana, Ankara Bilkent, Ankara Etlik, Elazığ, Gaziantep, İstanbul İkitelli, Kayseri, Mersin, Yozgat, İzmir Bayraklı, Konya, Manisa, Bursa, Kocaeli ve Isparta şehir hastaneleri ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Binası projesinin imzaları atılmış oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız