SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Temmuz Etkinlikleri Konserle Son Buldu

0
Güncellendi - 2018-07-16 04:24:42
15 Temmuz Etkinlikleri Konserle Son Buldu
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz Millet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler Hasan Sağındık ve Murat Kekilli konseri ile sona erdi.

15 Temmuz Millet Meydanı’nda düzenlenen son etkinliğe Vali i Ali Kaban, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Program protokol konuşmalarının ardından ilahi ve şiir dinletileri devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması meydandaki dev ekranlarda canlı olarak  verildi.

Saat 00.13 sularında 15 Temmuz Millet Meydanı’nda sela okunurken, aynı anda İl Müftülüğü tarafından camilerde de sela okundu.

15 Temmuz Millet Meydanı’ndaki son etkinlikte sanatçılar Hasan Sağındık, ardından ise saat 01.30 sularında Murat Kekili sahne aldılar. Sağındık, kahramanlık türküleri ve ezgileri seslendirirken, kapanış Murat Kekili konseri ile saat 03.00 sularında sona erdi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cem Parlak (5 yıl önce)
    Gece 01:45'te Murak Kekilli konseri düzenleyen Kültür A.Ş.'yi tebrik ediyorum! Allah rızası için şu kurumların başına bu işten anlayan LİYAKAT sahibi adamları getirin... Ama kimin umrunda!!!
    0
    0
    Yanıtla