SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Temmuz Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2019-07-15 03:19:30
15 Temmuz Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü Satranç Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya yoğun bir katılım oldu.

Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü Satranç Turnuvası yapıldı. 13-14 Temmuz tarihlerinde Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya yoğun bir katılım oldu.

Üç kategoride gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuvada dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

Küçükler

1-Eymen Akbayır, 2-Emir Efe Demirtaş, 3-Atlas Bilgen

Yıldızlar

1-Pelin Bayır, 2-Erdoğan Gezici, 3-Ahmet Selim Ceylan

Açık kategori

1-Arda Çapraz, 2-Bilal Hamdi Aytekin, 3-Feyzullah Çitil

Turnuvanın sona ermesinin ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde konuşan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, anlamlı bir turnuva gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Toy, 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü Satranç Turnuvasına katılan bütün sporcuları tebrik ederek, "Tanklara karşı duran yüreklere, eve dönemeyen ve şahadetle şereflenen güzel insanlarımıza kocaman bir hürriyet borcumuz var. Her 15 Temmuz, onların aziz mirasını hatırlama vaktidir. Bizde bu günün anısına satranç turnuvası düzenledik" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız