SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Temmuz Şehit Mezarı Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-07-12 04:16:03
15 Temmuz Şehit Mezarı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında Malatya’da şehitlikler ve 15 Temmuz şehitlerinin mezarları ziyaret edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin 1’inci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi. Malatya’da da Şehir Mezarlığında gerçekleştirilen anma programın Vali Vekili Miktat Alan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Şefik Şengün, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Jandarma Alay Komutanı Şerafettin Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkan vekili Zafer Kırçuval, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin ve Meltem Kavuk, AKP İl Başkan vekili Mahmut Öner Özer, AKP teşkilatı ile şehit yakınları ve daire müdürleri katıldı. İlk olarak ziyaret edilen Garnizon Şehitliğinde şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Polis şehitliğinden sonra 15 Temmuz’da Ankara’da şehit olan Fuat Bozkurt’un kabri ziyaret edildi. Burada protokol Bozkurt’un babası ve annesine başsağlığı dileyerek mezara karanfil bıraktılar. Bozkurt’un mezarı başında okunan Kuran-ı Kerim’den sonra İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından dua yapıldı.

Şehir mezarlığındaki programın ardından yine 15 Temmuz’da İstanbul’da şehit olan Zekeriya Bitmez’in Dilek Mahallesindeki mezarı ziyaret edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Diğer beyler senin beyin gibi geziyor ve sadece resim çektirip, reisimin sözlerini ppagan gibi tekrar ediyorlar. Bomboş icraat olmadan yiyip içip dolanıyorlar. Kayısı ayaklar altında kimin umrunda. Merak etme Avrupa birlik tescilini de bu yaptık derler. Bu millette yer. Ona kurtulacagiz tez zamanda bu çalışmayan vekillerden
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Yine malatyada gezen görünen tek vekil Allah aşkına diğer beyler nerde
    0
    0
    Yanıtla