SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Yaşındaki Kızın Anlattıkları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 10 Haziran günü kaçırılan 15 yaşındaki kız, ailesi tarafından Mersin’de “perişan” halde bulundu. Genç kızın anlattıkları..

Edinilen bilgiye göre; eşinden boşanmış olduğu öğrenilen 32 yaşındaki S.T. adlı kadın 11 Haziran günü polise başvurarak, 15 yaşındaki kızı S.A.’nın kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini belirterek şikayette bulundu. Genç kadın, bu başvurusu sırasında, kendisini bir şahsın aradığını, kızının bazı şahısların elinde ve zor durumda olduğunu söylediğini de bildirdi.

Polis araştırmayı sürdürürken, S.T.’yi, kayıp olan kızının Mersin’den aradığı ve kendisini almasını istediği, genç kadının da Mersin’de “perişan” haldeki kızını alarak Malatya’ya getirdiği bildirildi.

Poliste ifadesi alınan S.A., 10 Haziran günü yolda yürürken yanına bir otonun yaklaştığını, içindeki bir kadının Devlet Hastanesi’ni sorduğunu, tarif etmek isterken, bu kadın ve araçta bulunanların ağzını kapatıp, zorla 27 plakalı bir araca bindirdiklerini ve Gaziantep’e götürdüklerini, orada sabahladıklarını, sabah kalktığında giysilerinde tecavüze uğradığına ilişkin emareler gördüğünü, kaçıranlar içindeki kadınların “Artık sen de bize katıldın” diyerek, kendisini fuhuş yaptırmak için kaçırdıklarını söylediklerini, daha sonra kendisini Mersin’e götürdüklerini, orada bırakıp kayıplara karıştıklarını anlattı.

Doktora sevkedilen S.A.’ya “bakire” olduğuna dair rapor verilirken, polis; “Yaşı Küçük Kız Çocuğunu Kaçırma, Alıkoyma ve Tecavüz İddiası” ile ilgili açık kimliklerini belirlemeyediği H.Ş.Y. , B.A. ve B.A. adlı zanlıları yakalamaya çalışıyor.

Malatya’da, son dönemde, silahlı çatışma ve cinayetle sonuçlanan “fuhuş” kaynaklı bazı olaylar, Gaziantep kökenli bir fuhuş çetesinin varlığını ortaya koyarken, son olayın da bu çetelerle bir bağlantısının olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız