SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"15 Yıldır Olmayan Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:14:44
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, maliye binasının çatısının uçması sonucu bazı sitelerde yanlış bilgiler aktarıldığını ifade ederek, “Çatıda hiçbir çalışma yoktu. 15 yıldır olmayan şey o gün oldu. Allahtan gelene söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi. 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri Vergi Dairesi Başkanlığını ziyaret ettiler. Başkan Mehmet Balin yaptığı açıklamada, “Bugün yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber sizleri ziyaret ettik. Üyelerimizin, Vergi Dairesi ile yaşamış oldukları bazı problemler var. Onları istişare etmek için bugün buradayız. Ayrıca birkaç gün önce Malatya’da bir fırtına olmuş ve Maliye binasının çatısı uçmuştu. Bu olayda 4 vatandaşımız yaralanmıştı. Bunun için de sizlere çok geçmiş olsun diyoruz. Rabbim su anda yatmakta olan hastalarımıza acil şifalar versin. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımın da belirttiği gibi hem belli konuları istişare etmek hem de Çarşamba günü yaşadığımız Allahtan gelen bir hadise için geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“CAN KAYBI YOK, ONA ŞÜKREDİYORUZ”

Şiddetli rüzgar sonucu Maliyenin uçan çatısı ve yaralanan vatandaşların durumu hakkında bilgiler veren Poyraz, “Kaza ile ilgili olarak söylemem gereken şey, bu bina 10-15 yıllık bir binadır. Bazı internet sitelerine yanlış bilgi aktarılmış. Sanki yeni bir bina yapılıyormuş da rüzgarda o uçmuş gibi belirtilmiş. Çatıda hiçbir çalışma yoktu. 15 yıldır olmayan şey o gün oldu. Allahtan gelene söyleyecek bir şeyimiz yok. Allah daha beterinden saklasın. Bu şekilde dua ediyoruz. Yaralılar hakkında gün içerisinde birkaç defa bilgi alıyoruz. 6 yaşında bir çocuğumuz var ben ona çok üzülmüştüm. Çocuğumuzun durumu bugün daha iyiye doğru gidiyordu. İnşallah herhangi bir sıkıntı olamayacak. Allahtan ümit kesilmez. Üniversite hastanesinde yatan hastalarımızın da durumu ağır. Devlet hastanesinde yatan hastaların durumu nispeten daha iyi. Can kaybı yok, ona şükrediyoruz. İnşallah hastalarımız en kısa zamanda şifalarını bulurlar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız