SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'15 Yıllık Hizmet Yapmıştık'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi; Beydağı, Hasan Varol ve Zafer Mahallelerindeki toplantılara katıldı. Görev yaptığı 5 yılda 15 yıllık hizmete eşit hizmet yaptıklarını öne süren Çerçi, kendisini belediyecilik konusunda geliştirdiğini söyledi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Seçim Çalışmalarına beraberinde meclis adaylarıyla Devam Ediyor. Çerçi, Mahalle Gezileri kapsamında Beydağı, Hasanvarol, Zafer Mahallerinde Mahalle Sakinleriyle buluştu. Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek sorunlarını dinleyen Mehmet Yaşar Çerçi Beydağı Mahallesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesinin sorunlarını ortadan kaldıracakları sözü verdi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Beydağı, Hasanvarol, Zafer Mahallerinde Mahalle Sakinlerle Bir Araya Geldiler.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Beydağı, Hasanvarol ve Zafer Mahallerinde Yaptığı konuşmada; 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde siz kıymetli hemşehrilerimiz sandık başına giderek Malatya’mız için çalışacak Belediye Başkanı seçeceksiniz.

Malatya Belediye Başkanı seçerken dikkat edilecek bir konuda, Malatya Belediye Başkanlığı yapacak ismin plan ve projelerinin olmasına bakmalı, Belediyecilik tecrübesine bakılmalı, Herkesi Kucaklayıcı biri olmalı. Dürüst ve güvenilir olmalı. O isimde sizlerinde çok iyi tanıdığı bir dönem siz değerli Malatya halkına hizmet eden Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’dir.

Sayın Mehmet Yaşar Çerçi, Daha önce de Malatya Belediye Başkanlığını Beş Yıl gibi bir dönem yaptı. Hizmetleri yaparken halkımıza eşit ve adil olarak hizmetleri sundu. Ayrımcılık yapmadı. Yeni dönemde de Sayın Çerçi’nin Adil ve herkese eşit davranacağından kimsenin şüphesi olmasın.”

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi konuşmaya başlarken vatandaşlar tarafından “ büyük başkan, Gönlümüz seninle” diye sloganlarla karşılandı. Çerçi Mahalle halkına hitaben Konuşmasına Şöyle Devam Etti. “ Malatya’mıza nasıl bir hizmet yapılacağını, Malatya’mıza yapılması gereken hizmetlerin ve projelerin neler olduğunu çok iyi bilenlerdenim. 5 Yıl sizlerin desteğiyle Malatya Belediye Başkanlığı yaptım ve kendimi Belediyecilik konusunda geliştirdim

Malatya Belediye Başkanlığı yapacak adayın bir dayatmayla değil vatandaşımızın isteğiyle aday olması gerekiyor. AK Parti Milletvekilleri şu açıklamalarda bulunuyorlar, Ne diyorlar bizler dayatma yapmadık ve Malatyalı istedi diyorlar. Ben inanmıyorum. Çünkü her gittiğim toplantıda siz değerli Malatya halkının gözünden ve konuşmanızdan bunun olmadığını anlıyorum. Bu bir yerel seçim. Sırf 5 Milletvekili istedi diye bir Malatya’yı karşınıza almayı kabul edemezsiniz. Ettiğiniz takdirde Halkın sandıkta cevabı çok net olur ve olacaktır.

Malatya’mızda yapılacak kentsel dönüşümle ilgili vatandaşlarımızı mağdur etmeden vatandaşlarımızın haklarını savunarak kentsel dönüşümle ilgili hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecektir.

Malatya’mız ve insanımızın hayır göreceği sonuç neyse o ortaya çıksın ki hep beraber memnun olalım hep beraber sevinelim ama buna sevinelim yoksa o olmuş bu olmuş ben olmuşum fark etmez, Geçmişte hizmet yaptığımızda elimizdeki imkanları kaynakları bütçeleri iyi kullanmaya özen gösterdik iyi bir mesai yaptık. Devredilen eserler ortada bu eserlerle kıyasladığımızda 5 yılda yaptığımız hizmetler 15 yıla denk hizmet ettiğimiz görülecektir. Yani 15 yıla denk hizmeti 5 yıla sığdırmaya başarmışız. Belediyenin resmi kayıtları buna şahittir.

Halkımız bizi bütün Mahallelerde yüksek bir teveccühle karşılıyorlar. Malatya halkı kadir şinastır kendisine sadakatle düzgün dürüst adil şeffaf hizmet eden kişiyi unutmaz. Unutmuyor ve zamanı geldiği zaman bunu hakkını veriyor halkımızda bize 99 da görev verdiğinde de razıydık. 2004 seçimlerinde görevi aldığında da razıyız. 2009 da hangi sonuç çıkarsa da biz buna da razıyız dedi.

Eğer biz kazanırsak Malatya kazanmış olacak biz geçmişte büyük tecrübe edindik yönetimle ilgili birçok donanımlara sahip olduk yeni dönemde bir önceki döneme göre hizmetleri ikiye katlayacağız bizim 42 projeleriz vardı bunun 15 tanesini Mevcut Belediye Başkanı Sayın H. Cemal Akın, Tarafından yapıldı. Geri kalanını diğer hizmetleri ve projelerinde biz geldiğimizde yapacağız. en çok ihtiyaç ne ise acilen onları yapacağız mesele trafik problemi var çekilmez bir halde acilen halledilmesi gerekiyor.

Malatya’da yapılacak trafik sorunlarında ben yaptım oldu anlayışı değil de bunla ilgili en uzman firmalarla birisiyle anlaşma yaparak hizmet satın alması yapacağız onların önümüze koyacağı çözümleri şehirdeki ilgili kurumlarla mutabık kaldıktan sonra süratla uygulamaya geçeceğiz çalışan işleyen kesintisiz trafik sıkışmayan akan bir trafik nasıl olacak önümüze çözümlerini koyacaklar kısa vadeli uzun vadeli çözümler önümüzde olacak ve uygulamaya koyacağız.

Malatya Belediye Başkanlığı için bizler hiçbir zaman dayatmayla aday olmadık. Bu adaylığımızı Malatyalı hemşehrilerimiz istediği için girdik. Hemşehrilerimizin arzusu üzere Malatya Belediye Başkanlığına Aday olduk. Takdir tabi ki her zaman halkımızındır. Bizler Malatya Belediye Başkanı için Malatya’mıza yapılacak projelerle yola çıktık ve her hangi bir dayatmayla yola çıkmadık. Malatya’mız için ne hayırlıysa Cenab-ı Hak Onu versin

29 Marta Yapılacak yerel seçimler Hem Türkiye’miz için hem de Malatya’mız için hayırlı olsun” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız