SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''15 Yıllık İlçemizin Eksiği Çok..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Ali Kaya, ilçenin eksiklerinin çok olduğunu belirterek, "İmkansızlıklara rağmen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

28 Mart 2004 tarihinde göreve geldiklerinde belediyeyi 700 bin YTL borçla devraldıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Kaya, "1990 yılında ilçe olan Yazıhan'ın eksikleri çok. 15 yıl ilçemiz ihmal edilmiş. Altyapımız eksik, belediye hizmet binamız dahi yok. Ancak girişimlerimiz sonucu önümüzdeki Mart ayında temelini belediye binasının atacağız. İçme suyu sıkıntımız var. Sondajla yeni kuyular açmaya çalışıyoruz" dedi.

İstanbul Fatih ve Küçükçekmece Belediyeleri'nin yardımıyla çöp toplama arabası, Malatya Belediyesi'nin yardımıyla da bir itfaiye aracına sahip olduklarını söyleyen Kaya, göreve geldikten sonra personellerin alacaklarını ödediklerini vurguladı. İlçeye, devlet vatandaş işbirliğiyle sağlık ocağı inşaatının başladığını bildiren Başkan Kaya, ilçelerinde ilk kez bu yıl çeşitli faaliyetlerin yer aldığı şenliklerin de yapıldığını söyledi.

Başkan Ali Kaya, yol, su, kanalizasyon ve kaldırım yapmayla fidan dikme çalışmalarına da devam ettiklerini ifade ederek, "Eksiklerimiz çok, ancak imkansızlıklara rağmen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız