SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"150-200 Yıllık Tahribatlar.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Mustafa Şahin, “Bizler insanca yaşama sınırları içerisinde birbirimize saygı duymak zorundayız” dedi.

Milletvekili Şahin, Arapgir ilçesine bağlı Tarhan, Şaluşağı, Taşdibek, Eynir ve Suceyin köylerini ziyaret etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AKP Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer, AKP İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Dursun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte Arapgir ilçesini ziyaret eden Milletvekili Şahin, ilk olarak Tarhan Köyü’ne giderek köylülerle sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Şaluşağı, Taşdibek ve Suceyin köylerini de ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, Eynir köyünde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek Alevi-Sünni kardeşliğine vurgu yaptı.

Şahin, Türkiye'de ilk darbenin 1946 seçimlerinde yapıldığını öne sürerek, o dönemde Alevilerin Demokrat Parti’yi desteklediğini, fakat bazı güçlerin açık oy gizli tasnifle Demokrat Parti’nin iktidara gelmemesi için ellerinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

“11 yıllık iktidarımız döneminde 150-200 yıl boyunca yapılan tahribatları onarmanın gayreti içerisinde olduk” diyen Milletvekili Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizden evvelki dönemlerde insanların kendisini ifade edemediği, olağanüstü halin yaşanmış olduğu, siyasetin silahların gölgesinde yapıldığı dönemleri gördük. Bizlerin Alevisiyle Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle bu ülkede barışımıza halel getirecek, istikrarımızı bozacak, enerjimizi, gücümüzü, eforumuzu iç dinamiklerimizin birbirine karşı duruşuna harcayacak çatışma ortamını oluşturacak eylemlerden uzaklaşmamız lazım. Bunların tümünün bize hiç bir zaman faydası olmaz, olmamıştır da. Bizim çatışma ortamından nemalanmak gibi bir lüksümüz olamaz. Bu ev Sünni olur, diğeri Alevi olur, diğeri başka bir düşüncede olur. Bizler insanca yaşama sınırları içerisinde birbirimize saygı duymak zorundayız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız