SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''150'ye Kiralamışlar, Bizden 350 İstiyorlar!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor 2. etap Antalya kampını başlatırken, kadro takviyesi açısından gündemde olan transferlerin henüz kesinleşmemesi taraftarı tedirgin ediyor. "Prensipte" anlaşılan futbolculardan Altaylı Metin Depe, ilk gün antrenmanına katılırken, "nokta" transferin iki ismi Mahmut Hanifi ve Hakan Bayraktar'ın durumları da netleşmedi. Antalya kampının ilk gününde takımla birlikte olan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, transferler ve izinden dönmeyen Kamerunlu Effa ile ilgili olarak, TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a açıklamalarda bulundu.

"ALACAĞIMIZ OYUNCULAR DA BURADA.."
Bulaşmaz'ın soruları ve Kulüp Başkanı Karadağ'ın yanıtları şöyle:

SORU: Siz de takımla birliktesiniz. İlk görüntü nasıl? 2. etap hazırlık kampı için söyleyecekleriniz?..
KARADAĞ: Öncelikle bütün Malatya’nın Kurban Bayramı’nı ve yeni yılını kutluyorum. Antalya’da takımla beraberiz şu an. Genel hava iyi. Transferle ilgili görüşmelerimiz var. Çünkü bütün takımlar burda. Kulüp yetkilileri burda. Alacağımız 3 oyuncu var. Üçü de burda.. Futbolcularla biz anlaşmışız. Kulüpleriyle sorunlarımız var. Bu sorunlar da yüksek bonservis bedeli talepleri.. Onları çözmeye çalışıyoruz. Çözersek, bu arkadaşlarımızı Malatyaspor’a kazandıracağız.

SORU: Metin Debe kampa dahil oldu ama bu transferde bazı sorunlar olduğu öne sürülüyor. Tam anlamıyla bu futbolcu ne zaman Malatyaspor’lu olacak?
KARADAĞ: Metin bugün takımla idmanlara çıktı. Bu akşam veya yarın sabah bitmiş olacak büyük ihtimalle. Yüzde 95 anlaşmış durumdayız. Ufak tefek pürüzler var. Bu arkadaşımız Ankaragücü ile protokol yapmıştı.. O konuları çözmeye çalışıyoruz.

SORU: Mahmut Hanifi ve Hakan Bayraktar transferlerde alınan mesafe nedir?
KARADAĞ: Oyuncularla herhangi bir problemimiz kalmadı. Sadece kulüpleri yüksek bonservis bedeli istiyor. Tek sorun o. Futbolcularla bir sıkıntımız yok. Mahmut Hanifi’yi, Antepspor Fenerbahçe’den örneğin 150 milyara kiralamış, adamlar bizden 350 milyar istiyor. Çok bariz bir örnek mesela bu.

SORU: Bu iki futbolcuyu ne zaman kampa katabilirsiniz?
KARADAĞ: Kulüpleriyle olan sorunları hallettiğimizde katılacaklar. Bu işleri halletmek için Antalya’dayız, şu an. 3 gün buradayım. 3 gün sonra diğer arkadaşlarım gelecek. Burada sürekli olacağız Antalya’da..

SORU: Effa’nın kampa katılmadığı, bazı sorunlarının olduğu iddiaları var? Effa’yla sorun ne?
KARADAĞ: Effa’yla zaten sorunlarımız vardı. Beklemedeyiz. Bugün yarın kampa katılmazsa hukuki yollara başvuracağız, gereken işlemleri yapacağız. Bizim Effa’dan yana bir sıkıntımız yoktu. Effa’nın son 3 yılda Türkiye’de almadığı parayı, biz Malatyaspor kulübü olarak 3 ayda kendisine verdik. Ama işte bazen, özellikle bu Afrika kökenli futbolcuların bu tür durumları var. Bize en son gelen duyumlar, Fransa’da eski milli takımdaki hocasıyla görüştüğü bilgisi geldi. Bugün yarın gelmezse hukuki yollara başvuracağız. Kendi bileceği iş..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız