SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'152 Karaciğer Nakli Yapıldı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen karaciğer naklinin 152'ye ulaştığı bildirildi.

Özal Tıp Merkezi'nde karaciğer naklindeki başarı nedeniyle ilgili öğretim üyeleri bilimsel konferansta Malatya'yı temsilen konuşacaklar. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği tarafından İstanbul Memorial Hastanesi'nde 11 Şubat'ta 'Viral Hepatit ve Karaciğer Nakli' konulu konferans düzenlenecek. Konferansa İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nden Karaciğer Nakil Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Murat Aladağ katılacak.

Türk Karaciğer Araştırmalar Derneği Başkan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çalakoğlu, konferansla ilgili olarak web sitelerinde Turgut Özal Tıp Merkezi'nden övgülerle bahsetti. Çalakoğlu, şunları belirtti:

"Son yıllarda sadece ülkemiz veya bölgemizde değil, belki de dünya da en çarpıcı gelişmelerden biri sayılabilecek Malatya hadisesi ile karşı karşıyayız. Bu başarı öyküsünü ilk ağızdan dinlemek hepimiz için ilginç olacağından İstanbul dışından katılacak davetli konuşmacılardan ikisinin İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden arkadaşlarımız olmasına karar verdik. Eminim söyleyecekleri çok şey vardır. Bu düşüncülerle başarılı bir bilimsel aktivite olmasını dileyerek hepimizin katılımını beklediğimizi ifade etmek isterim."

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen karaciğer naklinin 152'ye ulaşmasından dolayı övgüyle bahsedilerek, sözü edilen konferansa davet yapıldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız