SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Tesisten Şampiyonlar Çıkacak"

0
Güncellendi - 2016-04-16 03:14:23
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'ya gelen Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş, tesisleri çok beğendi..

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile Başkan Vekili Gökhan Dönmez, Malatya'ya geldiler. Durmuş ve Dönmez, Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü'nün, Büyükşehir Belediyesi Yaşam Merkezi'ndeki tesislerini de ziyaret ettiler, Malatyalı tenisçilerle biraraya geldiler.

Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü (MATEDAK) Başkanı Dr.Ali Acar, konuklarınca tesislere yapılan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Bizler öcelikle Malatya sevdalısı olan hemen arkasından tenise gönül veren bir avuç topluluğuz. Amacımız sporu kullanarak özellikle gençlerimizin beden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkıda bulunmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Gençlerimizin önlerine bir hedef koyarak disiplinli ve azimli çalışmasını sağlamak için uluslararası ve ulusal standartlarda bir spor alanları oluşturduk. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın destekleri ile 4 açık 2 kapalı kortu hizmete sunduk. Amacımız tenis kültürünü geliştirmek ve Türkiye spor camiasına Malatya'nın adını duyurmaktır.” dedi

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş da, Malatya'daki tesislerin kendisini heyecanlandırdığını, birçok ilde olmayan böyle bir modern tesisin Malatya'da yapılmış olmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Durmuş, “Tenis öyle bir spor ki rakibinin hakkını koruyarak onu yenmek zorunda olduğumuz bir spordur. Bu nedenle insanların hakkaniyet ve adalet duygusunun bireysel gelişimine önemli katkı sunmaktadır.Bunun içi özellikle gençlerimizin çocuk yaşta bu spora yönelmesini önemsiyoruz. Bu güzel tesislerden çok yakın zamanda Malatya adına yarışan tenis şampiyonları çıkacaktır. Bir kez daha bu güzelim tesislerin hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Daha sonra tenise başlayan çocuklar ile gösteri maçı yapan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, ardından hatıra fotoğrafları çektirdi.

c6

c8

c7e

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız