SON DAKİKA
SON DEPREMLER

154 Bin Öğrenciye Karne

A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim okulları ve liselerde, 2006- 2007 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemi karne dağıtımıyla tamamlandı. Malatya'da toplam 154 bin 678 öğrenci karne aldı. İkinci yarı yıl 12 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

İlköğretim okulları ve liselerde 1. dönemin sona ermesiyle; Malatya'daki 602 ilköğretim okulunda 115 bin 389, 95 lise ve dengi okulda da 39 bin 289 olmak üzere toplam 154 bin 678 öğrenci karne aldı. Bu öğrencilerle birlikte, toplam 7bin 890 öğretmen ile karne verilmeyen 6 bin 350 ana sınıfı öğrencisi de sömestr tatiline girdiler.

2006-2007 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı, 12 Şubat 2007 Pazartesi günü açılacak. Öğrenciler, 19 Haziran 2007 Salı günü karne alacaklar ve 3 aylık yaz tatiline girecekler. 2007-2008 eğitim-öğretim yılının, 17 Eylül 2007'de başlaması planlanıyor.

SON VUKUATLAR..
Öte yandan, Turizm ve Otelcilik Lisesi’nde 16 yaşındaki B.K. adlı kız öğrencinin, İngilizce sınavından kötü not alması yüzünden bunalıma girip, ilaç içerek intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Bu arada, Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki lise öğrencisi C.D.’de derslerinin kötü olması yüzünden bunalıma girdi, ilaç içerek intihara kalkıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız