SON DAKİKA
SON DEPREMLER

156'ncı Yıl Dönümü Kutlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:04:23
156'ncı Yıl Dönümü Kutlandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) 156'ncı yıl dönümü kutlandı. 

Malatya Gar’ında düzenlenen törene; Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, PTT Başmüdürü Zekai Özkan ve TCDD personeli katıldı.

Telekonferans sistemiyle Ankara’da düzenlenen törenle bölge müdürlüklerine bağlanılırken, bölge müdürlerinin yaptığı konuşma da Ankara başta olmak üzere tüm bölge müdürlüklerinde canlı olarak gösterildi.

TCDD 5’inci Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Çalık ise, telekonferans sistemiyle yaptığı konuşmada, "Demiryollarımızın 156’ncı kuruluş yıldönümünde demiryolu personeli olmanın ayrıcalığını ve gururunu bizlere yeniden yaşatan Başbakanımıza, bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. TCDD’nin 156’ncı kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını 5’inci bölge müdürlüğü adına dilerim" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından TCDD’nin fotoğraf sergisi gezildi.

Sergi Gezildi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) 156’ncı yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Malatya’da fotoğraf sergisi açıldı. 

Malatya Gar’ında düzenlenen törenden sonra, Devlet Demiryolları’nın tarihi ile ilgili fotoğraf sergisi gezildi. "Ne trafik, ne keşmekeş, şimdi bütün yollar kardeş" pankartı önünde toplu fotoğraf çektiren TCDD yetkilileri, vatandaşları trenle yolculuk yapmaya davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız