SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Tatbikatı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-05-26 18:06:12
Yangın Tatbikatı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde kamu çalışanlarına yönelik , Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından yangın eğitimi ve tatbikatı düzenlendi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Hekimhan Kaymakamlığının talebi doğrultusunda, ilçedeki tüm kamu çalışanlarına yangın ile ilgili bir eğitim semineri verdikleri, ardından da yangın tatbikatı düzenlendikleri bildirildi.

Düzenlenen eğitim seminerinin ardından da İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Hekimhan Kaymakamlığı koordinasyonunda Hekimhan Öğretmenevi’nde bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayan tatbikat sırasında çalışanlara aynı zamanda uygulamalı eğitim de verilmiş oldu.

İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar, “Malatya merkezde olduğu gibi ilçelerde ve kırsal mahallelerde de gerek muhtarlar, gerek vatandaşlar ve çalışanlar, gerekse öğrencilere yönelik eğitim çalışmalarımız devam etmektedir. Amacımız, olmasını hiçbir zaman arzu etmediğimiz yangınlar sırasında mal ve can kayıplarını en aza indirmektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hacer (7 yıl önce)
    hekimhan ilçesi için olumlu gelişme...güzelim hekimhana taş döşemek yeter beton yıgını oldu gerçi döşenen taşlarda başka projeler için 2 sene içinde tekrar söküp tekrar yapıyorlar yapılan işi 5-10 sene sonrası düşünürüp yapılsa her sene söküp yapmaya gerek kalmaz....kış bitti artık köy mahallerine daha fazla çöp komyonu gitmesi lazım tatilde herkes bahçesine geliyor çöp bidonları doluyor böcekler kaynıyor haftada 1 gün olsun karadere budaklı yollarındaki çöpleri bi sefer boşaltsınlar.bayram yaklaşıyor yine çamurlarda çöp kokusunda geçirmek istemiyoruz sokak köpekleri yüzünde çocuklar evin önüne çıkamıyor markete gidemiyor mezarlıktaki agaçlar kuruyor tikenden ottan giremiyoruz mezar ziyaretine..sakarya okulunun arkasındaki kanaldan igrenç koku için önlem alınsın kapatın üzerini .yollar zaten içler acısı çukurlar kürek ucu asfaltla çukurlar kapatmak ...bunlar gözle görünen yapmak için imkan var ama niye olmuyor anlamıyoruz. .İSTEMİYORUZ dogalgaz-yeşil alan -tren hattına üst geçit -okul bahçelerine agaç-bayalı duvarlar- istemiyoruz bizim torunlar görür belki 40 sene sonra bunları.
    0
    0
    Yanıtla